USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стоматкабінетів у луцьких школах не буде

23 Грудня 2013 14:12
Кабінети стоматолога зі шкіл перенесуть у дитячу поліклініку. Ці роботи планують здійснити у 2015 році.

Про це стало відомо під час постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 23 грудня.

Депутати заслухали заступника міського голови Тараса Яковлева, який представив «Програму економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2014-2015 роки».

З-поміж планів роботи міськради на 2014-2015 роки – перенесення стоматологічних кабінетів зі шкіл до міської дитячої поліклініки по проспекту Волі. З 2015 року у навчальних закладах залишиться лише медичний працівник, який надаватиме невідкладну допомогу. Стоматологія для школярів буде зосереджена у поліклініці міста.

Зі слів Тараса Яковлева, лікарі-стоматологи не проти такої реорганізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наталія Показати IP 23 Грудня 2013 16:36
Ну і навіщо питається, кому від цього краще і зручніше? У школі, де вчиться моя дитина є стомат-кабинет, мала, починаючи з другого класу, там лікує зуби. Тільки перші раз я ходила з нею, а потім, при потребі, сама записується і лікується, і не потрібно відпрошуватись з роботи і сунутись в ту стомат- поліклініку, де висиджувати загальну чергу.
батько Показати IP 23 Грудня 2013 17:24
Можливо це добре коли батьки самі водять дітей до лікарів, а коли відпроситись не можна а стоматолог лікарняний випише? Це добре, якщо лікар поремонтує зубчик за один візит? В школі батьківський комітет скинеться на кабінет раз по 10 грн ( з учня ) ось і ремонт, матеріали, інструмент, а в поліклініці треба і благодійний дати і лікарню подякувати. Да і в шкільний кабінет дітей з кашлем і соплями ходить менше. Невже дурні відкривали стомат кабінети в школах?
Мама Показати IP 23 Грудня 2013 18:08
Ми батьки декілька років здаємо гроші на стомат кабінет, скарг на його роботу не пишемо, чому хтось вирішив нам допомогти і хто поверне вкладені гроші, за рахунок кого перенесуть стомат кабінети, держава розбагатіла?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus