USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Якби не війна»: презентація книги та фотовиставки у Луцьку

30 Вересня 2017 21:51
Волонтерський фотопроект та книгу «Якби не війна» презентували у Луцьку.

Волонтери, бійці громадські активісти відвідали офіційне відкриття фотовиставки у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка у суботу, 30 вересня, пише ВолиньPost.

Волонтерський фотопроект складається із 122 історій, поділених на 8 блоків. На фотографіях зображені 146 героїв, а 25 фотомалюнків - портрети загиблих бійців.

Організатор виставки Олена Белячкова розповіла, що фотопроект почали робити 2 роки тому. Згодом виникла ідея написати історію про кожного героя проекту та видати книгу.

Фотовиставка складається з восьми тематичних блоків, в кожному з яких - від 12 до 25 світлин: кохання, жінки на війні, мирні професії воїнів, героїчні мами з їхніми героїчними синами, соціальний блок, легіонери, невідомі герої та блок з Героями, які вже ніколи не будуть з нами. Це обличчя, історії, пам’ять та мрії Героїв сучасної України.

На початку присутнім показали фільм про героїв виставки та відеоряд до кожного блоку фотографій.

На презентації організатори виставки розказали про історію створення та познайомили присутніх з учасником фотопроекту з Волині солдатом Дмитром Пословським.

До слова, 25 портретів експонуються на спеціальних підставках та з лампадками - це мальовані фотографії загиблих Героїв, по одному із кожної області України.

На виставці реалізовували і книгу «Якби не війна» з повними історіями героїв на світлинах. Кошти від продажу волонтери спрямовують на допомогу пораненим у шпиталях, родинам загиблих та на потреби хлопцям на передову.

Уже півроку виставка подорожує містами України, її вже бачили у містах східного, центрального, північного і південного регіонів. Нині виставка діє у Луцьку і експонуватиметься до 7 жовтня.

Організатори запрошують відвідати фотопроект із 30 вересня до 7 жовтня із 10:00 до 16:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр(позор) Показати IP 1 Жовтня 2017 09:31
Фотографії з аватарами пропустили було б цікаво а також з втраченою та знищеною нашою технікою та авіацією.Пропустили Фацевича , Ковальчука з любешовського хутора ,якби не ато то небуло б цих генералів. Якби не ато то в армії не було б стільки баласту , баласт це військовослужбовці -жінки і особливо жінки офіцерів і всі учасники АТО.Пропустили фотографії драп-маршу 2мб 51 омбрі т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus