USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські бізнесмени розбирають машини, аби не віддавати їх для АТО

17 Лютого 2015 08:15
Уже десять машин мобілізовано на Волині під час четвертої хвилі мобілізації. Втім, є горе-бізнесмени, які не хочуть виконувати завдання й псують власну техніку.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 16-го лютого.

«Є факти, коли з метою виконання завдань щодо поставки техніки, машини виводять з ладу й ставлять в резерв як несправні. Звертаюся до приватного бізнесу: колеги, ми з розумінням відносимося до питань, пов’язаних із забезпеченням роботи ваших організацій. Втім, співпрацюйте із комісаріатами, знаходьте компроміс щодо тих завдань, які до вас доведені. Бо це - не бажання військового комісара чи голови ОДА (ред. – про мобілізацію техніки). Це - відповідні рішення, які прийняло Міноборони, Генеральний штаб. Не спонукайте нас до прийняття непопулярних рішень. Ми знаємо, де яка техніка у нас знаходиться та як вона працює», – наголосив Гунчик.

Та додав, що навмисне псування техніки, яка підлягає мобілізації – порушення, що несе відповідальність.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що аграрії, які не можуть віддавати свою сільгосптехніку, – купують іншу.

Зауважимо, що дев’ять районів Волині не справляються із мобілізацією. Зокрема, йдеться про те, що завершується перший етап четвертої хвилі мобілізації, а завдання виконали лише на 70%.

Окрім того, сільських голів, які заважають мобілізаційному процесу на Волині, хочуть притягнути до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
222 Показати IP 17 Лютого 2015 08:35
(Це - відповідні рішення, які прийняло Міноборони, Генеральний штаб. Не спонукайте нас до прийняття непопулярних рішень. Ми знаємо, де яка техніка у нас знаходиться та як вона працює», – наголосив Гунчик.).........А КОЛИ ТЕХНІКУ ЗНИЩАТЬ ТО МІНОБОРОНИ ЧИ ГЕНШТАБ ВІДШКОДУЄ...ЧИ СКАЖУТЬ ЦЕ ВАШІ ПРОБЛЕМИ......ви губернаторе не лякайте..бо вже всі побачили дієвість теперішньої влади......довели вже країну...
У-ух! Показати IP 17 Лютого 2015 09:27
А прийде час пахати,сіяти...армію годувати.Європа нам поможе?
Анонім до У-ух! Показати IP 17 Лютого 2015 09:37
Все равно денег на посевную нет. Поэтому технику можно и забрать.
Хрен собачий до У-ух! Показати IP 17 Лютого 2015 12:16
Дожене і ще раз поможе :)
лучанин Показати IP 17 Лютого 2015 09:43
хай гунчик свою техніку віддасть,він може купити весь завод з машинами назад свій,де працював. Ти,що нам дав хоч копійку.А ми все життя збирали купили машину,щоб вижити і тобі віддати.А нас душите, ми скоро за пенсію і зарплату за комунальні не заплатимо. Ви знову ціни піднімаєте. Кому субсидію даєте самі собі. Вже зашморог на шиї у народу і останнє забираєте, скоро будинки,квартири будете забирати.А вам всі ворюгаи все безоплатно.Депутатам у всім квартири безоплатно все бозоплатно. Гроші на готелі з бюджету,наші.наші зароблені їм віддаєте.всім бізнесмени,всім злодюгам і бандитамм.Ми ніщі, утримаємо армію олігархів і ціих,хто вміє вибити всі пільги правдами і неправдами.Ви не маєте права забирати машини на якій підставі. Хай Верховна рада прийме закон про це і введуть воєннний стан і в першу чергу ви віддасте свої машини бандити і оілгархи. А то так, наші діти гинуть захищаючи вас, а ваші по барах сидять і на Канарх відпочивають. Очень разумно.
А ндрій Показати IP 17 Лютого 2015 11:00
Не розумію,чому так сором'язливо Гунчик про це говорить?Країна повинна знати своїх "героїв".Назвати всіх поіменно і 18 березня мобілізувати .Люди життя поклали і кожен день кладуть на олтар перемоги над ворогом,а вони заскиглили.Ось завтра будуть ховати Героя,який один був у матері,підійдіть і поясніть їй свою точку зору з цього приводу...
Анонім до А ндрій Показати IP 17 Лютого 2015 11:02
А чому ти сам не в АТО?
Хрен собачий до Анонім Показати IP 17 Лютого 2015 12:22
А на хрена мені те ОТО, чи ОСЬ ЦЕ, чи ДЕСЬ ВОНО?..Мені в романюковому Карабасі-Барабасі непогано живеться. Таїті-Гаїті..,не були ми на вашому Таїті...Ми й в ОТО не поїдемо...Нас і в Карабасі-Барабасі не погано кормлять, дякуючи Миколі Романюку :)
Анонім Показати IP 17 Лютого 2015 12:00
Мне не чего делить с донбасом! И воевать с ними не буду! Разве только горилку пить
ха-ха Показати IP 17 Лютого 2015 22:21
і чо ті бізнесмени випьондрюються ? все одно ж йде на армію все те, що - на тобі небоже що нам негоже! а так дасиш якогось зломка і диви - тебе ще й похвалять і пропіарять (задурно!) з найкращого боку - а кому лишня реклама завадить? навпаки тільки іміджу такого собі благодійника і розвитку бізнесу посприяє!
Олександр Дзядук Показати IP 21 Лютого 2015 17:28
Дуже позорно за таких керівників які наживаються на державі а коли біда в Україні вони техніку розбирають щоб не віддати в АТО Це горе будівельник Гурко Володимир Григорович, поховав та розібрав техніку щоб не віддати на фронт, а як надра державі красти то у нього совість є ганьба таким горе керівникам які проживають на Любомльщині. Соромно за таких Гурків що- ще є на Волині, ганьба !!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus