USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Інтерпол не шукатиме Онищенка, - адвокат

11 Грудня 2016 15:39
Адвокат українського депутата Олександра Онищенка Олег Іщенко повідомив, що Інтерпол не буде розшукувати Онищенка за запитом України, - інформують Відомості.

Адвокат роз'яснив, що "Інтерпол вважає справу політичним переслідуванням". Онищенко звинуватив президента України Петра Порошенка в підкупі депутатів для прийняття необхідних йому законів і призначення чиновників.

Тим часом, як стало відомо пізніше, Українське бюро Інтерполу не підтверджує інформацію про те, що Інтерпол відмовився оголошувати в міжнародний розшук депутата Верховної Ради Олександра Онищенка.

Про це Realist`у повідомив директор Укрбюро Інтерполу Василь Неволя.

«Станом на вчорашній вечір не було рішення», - сказав він

Як відомо, екс-депутата підозрюють у причетності до розкрадання українського газу. Нагадаємо, 5 липня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт депутата від «Волі народу» Олександра Онищенка. Втім, політика вже нема в Україні.

27 липня, генеральний прокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про підозру Олександру Онищенку.

НАБУ вже кілька разів викликало на допит О.Онищенка, однак він жодного разу так і не з’явився.

На початку серпня у Латвії заарештували мільйони Онищенка, а трохи згодом суд обрав йому запобіжний захід.

Онищенка, згідно з інформацією РБК-Україна, оголосили в державний розшук.

До слова, ще на початку історії з одіозним нардепом, відверто груба, непродумана робота Генпрокуратури давала підстави підозрювати, що арештовувати Онищенка насправді ніхто і не збирається.

Тим часом, у ЗМІ - новий скандал. Онищенко заявив, що має аудіозаписи, які начебто доводять спроби Порошенка підкупити депутатів, отримати гроші від бізнесменів або захопити бізнес, захопити грошові потоки державного підприємства "Укргазвидобування", а також про переговори щодо купівлі каналу "112 Україна".

Олександр Онищенко заявив, що був посередником між Адміністрацією президента та парламентом. Організовував потрібні главі держави голосування у Верховній Раді. За це депутати отримували гроші. Протягом року записував свої розмови з президентом на ручний годинник із диктофоном.

6 грудня Онищенко виклав у мережу аудіозапис, на якому домовляється про закриття кримінальної справи проти нього з, ймовірно, нардепом Олесем Довгим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 11 Грудня 2016 16:39
Як же так, не шукатиме? Нє, я з того інтерпола в шоці!
Критик Показати IP 11 Грудня 2016 21:40
Тоже самое говорили когда майор Мельниченко убежал в Штаты с записями Кучмы.История повторяется.Онищенко это второй майор Мельниченко.А Порошенко ждут лавры Кучмы....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus