USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хто наводитиме лад із продажем алкоголю у луцьких кафе

2 Грудня 2015 17:45
Міська рада не може заборонити продаж алкоголю закладам, що розташовані у багатоквартирних житлових будинках, тож у мерії сподіваються на те, що лад із пияцтвом та бійками під вікнами лучан наведе нова патрульна поліція.

Член комісії Петро Бойко запитав кандидата на посаду першого заступника Луцького міського голови Тараса Яковлева щодо можливості заборони продажу алкоголю в кафе, що розташовані у багатоквартирних будинках, наприклад, у будинку №44 на вулиці Кравчука. З його слів, кафе розташоване в приміщенні колишньої квартири неподалік від під’їзду. На цьому місці постійно збираються пияки та трапляються бійки.

Тарас Яковлев відповів, що законодавство не дає міській раді права втручатися у ведення господарської діяльності суб’єктів господарювання. З його слів, можна лише встановити режим роботи таких закладів.

Своєю чергою, міський голова Микола Романюк зауважив, що 17-25 грудня повинна запрацювати патрульна постова поліція у місті, тож він думає, що саме вона швидко наведе лад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
дідо Показати IP 2 Грудня 2015 17:59
Пора перестати роздавати алкогольні ліцензії всім підряд. Міська влада повинна визначати кількість ліцензій на житловий квартал. Тоді легше перевірити
marat Показати IP 2 Грудня 2015 18:27
Пора уже давно заборнити алкоголь як до 21. Але хто слухає. Як продавали так і продають дітям
житель будинку біля Показати IP 2 Грудня 2015 19:05
Якщо порядок біля барів наводитиме поліцня то дозволи барам на торгівлю алкоголем хай також надають вони. А то одні надають інші нічого не можуть зробитиа страдаємо ми жильці будинків. тоді буде з кого конкретно спитат.
Anonymous Показати IP 2 Грудня 2015 19:31
Та не бар винен, винні "культурні" відвідувачі, от якби за порушення громадського порядку напідпитку давали не штраф чи попередження взагалі, а без варіантів 15 діб РОБОТИ на благо міста під наглядом поліції - більшість задумалася б. Ну ЖОДНОЇ не пригадую ситуації, коли, навіть хильнувши зайвого, і то сильно зайвого (ДУЖЕ рідко, залежить від приводу, та й інколи "пару спустити" треба, але іноді буває) замість роз'їхатися спати додому, НІКОГО не чіпаючи, чемно розрахувавшись з барменом, ми щось порушили чи бійку влаштували... А може то "колектив" такий просто - адекватні люди...
Че Показати IP 2 Грудня 2015 19:54
Можу бути дегустатором)))
Віра Петрівна Показати IP 2 Грудня 2015 20:14
Прохання звернути увагу не тільки на заклади у квартирних будинків, а на приватні масиви де розташовані бари. По вулиці Тарасова,29 знаходиться бар "диканька", відвідувачі завжди заважають мешканцям сусідніх будинків. Працює бар з порушенням графіку роботи. Неодноразово мешканці 2 го поверху звертались до власника бару зі скаргами. Прохання новообрану міську раду навести порядок з такими суб єктами підприємницькоі діяльності.
Ас Показати IP 2 Грудня 2015 20:25
Та хай п'ють наздоров'я тільки нехай ще дуелі дозволять от шоу буде
надя Показати IP 3 Грудня 2015 02:13
Кількість ліцензій на право торгівлі алкоголем повинна бути СТАЛА - в сусідів проштрафився - забрали ліцензію (на 3 роки), потім не отримуєш зразу, а мусиш чекати в черзі, в кого заберуть - тоді матимеш. Дуже дисциплінує. Та й чого це поліція має бігати по всіх барах та наводити порядок. ТРЕБА переглянути ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ кожного власника "наливайки". Хай САМІ ЗА СВОЇМИ КЛІЄНТАМИ ДИВЛЯТЬСЯ !
тома Показати IP 4 Грудня 2015 01:23
ТИ шоумен без мозгів. Тобі весело? НА дОНБАС!
111 Показати IP 4 Грудня 2015 02:04
СЛУШНА ДУМКА
Тома Показати IP 6 Грудня 2015 00:42
Все роблять наші обрані. Їхні заводи їхній спирт і споювання. БІЗНЕС! МІЛЬЯРДИ! Навыщо люди!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus