USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Луцьктепло» поновило таємний договір із компанією «Континіуму»

17 Лютого 2016 13:11
Договір, через який страждає ДКП «Луцьктепло», поновили на тих же умовах, на яких він діяв раніше.

Про це журналістам розповіла очільник профспілкового комітету підприємства Неоніла Слюсар.

Нагадаємо, днями стало відомо, що борги підприємства за розподіл газу перед ПАТ «Волиньгаз» за січень становлять 22 мільйони гривень.ПАТ «Волиньгаз» обмежив газопостачання на підприємство. А згодом стало відомо, що котельні підприємства почали опломбовувати.

Працівники підприємства переконують, що ситуація на підприємстві ускладнилася через договір про давальницьку сировину із «Захід ТЕГ». Саме цей документ спричинив те, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, застосувала санкції до «Луцьктепла».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новинираніше, більше 3 мільйонів гривень щомісяця переплачують лучани за теплоносії через укладений договір між ДКП «Луцьктепло» і підприємством «Захід ТЕГ», що пов’язане з групою «Континіум».

Подробиці цього договору - «вкриті мороком», оскільки про зміст договору відомо лише обмеженому колу людей. Не показали цей договірані членам міськвиконкому, ані активістам, навіть заявили, що договір покажуть за умови підписки про нерозголошення. Натомість, уже цього року працівники ДФС виявили оборудку на 3,1 мільйона гривень, в рамках якої послугу з переробки природного газу у тепло для державного комунального підприємства надавали за завищеними цінами. Підрозділом боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДФС у Волинській області викрито факт завищення вартості послуг з переробки давальницької сировини (природного газу) у готову продукцію (теплову енергію), реалізованих по угодах державних закупівель – для державного комунального підприємства.

Сьогодні, під час засідання міськвиконкому, Луцький міський голова Микола Романюк всю вину за кризу на підприємстві переклав на лучан, які не платять за тепло.

Натомість Неоніла Слюсар повідомила, що вчора відбулося підписання договору із «Захід ТЕГ», що ще 2 місяці тому заперечував градоначальник під час зустрічі з колективом, запевняючи, що продовжувати договір не буде.

З її слів, договір підписав головний інженер Володимир Біньковський. Причому, договір продовжений на тих же умовах, що й діяли раніше.

Саме через цей договір, каже вона, підприємство недоотримує більше мільйона за різницею в тарифах і вже не перший рік скочується в кризу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ВОНО Показати IP 17 Лютого 2016 13:30
а чого ви хотіли? гірше ж не буде!!!!!!
Шариков Показати IP 17 Лютого 2016 14:15
Скільки часу за Луцьктепло буде слово тримати Щіпалка? Може досить.
ром Показати IP 17 Лютого 2016 14:58
Романюк як дерибанив гроші з Кириком так і робить це сьогодні, а валить все на лучан. На що дивляться правоохоронні органи. Може вони покривають злодійські оборудки цього договору. Бойкот оплаті за тепло та гарячу воду. Всерівно ці гроші розкрадаються.
Павло Показати IP 17 Лютого 2016 15:19
Легше на лучан все валити . Але ж не всім так як романюку яковлеву і так далі. Самі біля кормушки а на людей всі гріхи скидають. А платити ви хочете дуже людям зарплату, а на роботу дуже берете?
Слава з народу Показати IP 17 Лютого 2016 16:52
Факт оборудку виявили, і що далі все замняли чи як, когось з органіщаторів схеми покарали ???
ІННУЛЯ Показати IP 17 Лютого 2016 17:12
Як можна було вибрати такого мера?Це людина минулого і робить звичні для себе речі!!!!
Людмила Жукова Показати IP 17 Лютого 2016 20:38
Ромакнюк і його компанія мають сидіти за гратами за розкрадання комунальної власності , а саме6 Луцьктиепла та Луцькводоканалу. А оточення, це бабця -Соколоувська, Яковлев, Григоренко .... Всі хто голосували протягом 2010-2015 за тарифи на ЖКП. Всі будуть за гратами - це кажу Вам , дорогі лучани, я - Людмила Жукова , економіст. Задовбали комсомольські неуки. Ми з Вами, шановна громадо, нормальні люди, а ьдовірили управління нашим майном комсомольцям. Досить. Наше є наше - а не комсомольців, які майже століття знущаються над УЦКРАЇНОЮ. Слава Україні! Слава Героям, які захищають її кордони, смерть ......
Тарас Чурило Показати IP 17 Лютого 2016 21:40
Романюк же мусить повертати гроші, які взяв на вибори

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus