USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські лісівники кажуть, що їх залякують невідомі зі зброєю

17 Вересня 2015 12:42
Працівники Цуманського лісгоспу звернулися до голів облради та облдержадміністрації з проханням звільнити Олександра Кватирка з посади тимчасово виконувача обов’язків начальника управління лісомисливського господарства.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 36 сесії Волинської обласної ради сьогодні, 17 вересня.

Депутат облради Володимир Дуб озвучив звернення від працівників ДП «Цуманське лісове господарство».

Так, в документі за підписом волинян йдеться про те, що лісівники АТО обурені ситуацією, яка складалася з приходом на посаду Олександра Кватирка.

«Коли він набув керівних повноважень, ми сподівалися на продовження позитивних традицій та нові ефективні методи», - йдеться в зверненні.

Натомість, зі слів лісівників, управління неефективне, на стихійне лихо – лісові пожежі – реагують невчасно, немає взаємодії з рятувальниками.

Крім того, в лісовому господарстві, стверджують працівники, повернулися до практики продажу деревини за завідомо низькими цінами.

Більш того, волиняни скаржаться на залякування з боку Олександра Кватирка. Начебто, він послуговується допомогою невідомих осіб у військовій уніформі, які відкрито демонструють стрілецьку зброю і залякують працівників.

Нагадаємо, призначення Олександра Кватирка тимчасово виконувачем обов’язків начальника ОУЛМГ Волині викликало хвилю обурення. Активісти протестували під стінами Держлісагентства, згодом очільник Держлісагентства приїздив на Волинь. Він повідомив, що очільника управління лісомисливського господарства обиратиме конкурсна комісія на всеукраїнському конкурсі. А до того часу управлінням керуватиме Олександр Кватирко.

До слова, Громадська рада при ОДА висловила недовіру Олександру Кватирку і надіслала відповідні листи до Кабміну та Держлісагентства.

Лісівники просять звільнити Олександра Кватирка і призначити нового керівника. Крім того, це звернення вони назвали «передстрайковим попередженням».

Депутат Володимир Дуб попросив в своєму запиті підтримати працівників Цуманського лісгоспу. Однак запит не набрав достатньої кількості голосів. Відтак, депутат попросив оформити документ як запитання до голови ОДА та голови облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 17 Вересня 2015 13:13
Напевно, Аркаша Соломатін?
цумань Показати IP 17 Вересня 2015 13:29
Депутат Дуб в слові *уй робить 5 помилок, а тут звернення і запити "сочіняє"!!! Кватирко вигнав не угодного дубам і угодного Дубам директора -- от вам і соплі депутатів, бюджет яких постраждав.
Яков Показати IP 17 Вересня 2015 16:52
Маємо "прозору" шоколадну владу.
всяправда Показати IP 17 Вересня 2015 18:27
Цуманським бандитам Кватирко вигідний, і таким же в облраді, верховній. Простий народ страждає, поки різні вбивці підтримують несправедливість. Наші батьки, брати гинуть на сході щоб ми повернулися до колишнього чи що??? Цуманський лісгосп настраждався від Колісника, а тепер ви назад його повертаєте? Ви ж його повертаєте бо він вам бабло платив, а всім людям нормальним кров пив. Не випробовуйте терпіння Цумані, бо поплатитесь ви потім всі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus