USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Вищий адмінсуд відмовився повернути Онищенку депутатську недоторканність

21 Лютого 2017 20:44
Вищий адміністративний суд визнав законним зняття Верховною Радою недоторканності з народного депутата Олександра Онищенка (група «Воля народу»).

Про це повідомила представник прес-служби суду Галина Гаєвська, із посиланням на «Українські новини» інформує «Українська правда».

«Вищий адмінсуд розглянув вчора (20 лютого) позов Онищенка Олександра Романовича до Верховної Ради та Генеральної прокуратури і відмовив йому в задоволенні вимог», – повідомила вона.

Онищенко просив суд визнати незаконними та скасувати постанови парламенту про зняття з нього недоторканності, надання згоди на затримання та арешт.

Як відомо, 5 липня 2016 року Рада схвалила зняття недоторканності, затримання і арешт депутата Онищенка.

Нагадаємо, Онищенко підозрюється у причетності до реалізації природного газу за заниженою ціною за договорами спільної діяльності з ПАТ "Украгазвидобування". У результаті обшуків у справі щодо "схем Онищенка" затримали фігурантів справи. Серед причетних є і посадові особи державного ПАТ "Укргазвидобування".

Окрім того, Онищенко публікує записи, які, ймовірно, підтверджують його та інших політиків участь в договірних схемах і містять компромат на президента Петра Порошенка. Перший запис плівок Онищенка з'явився в грудні. На ньому він розмовляє з, як стверджується, депутатом Олесем Довгим, який спілкувався з ним як з парламентарем з боку президента. 10 лютого Онищенко опублікував другу частину своїх записів, на яких, як він стверджує, присутній депутат Микола Мартиненко. Як пише Апостроф, у зв'язку з цим Петро Порошенко намагається знайти будь-який можливий канал комунікації з втікачем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus