USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Заяви Ле Пен щодо Криму - бажання отримати гроші від Кремля. Думка

5 Січня 2017 09:00
Російський публіцист Олександр Невзоров вважає, що заява лідера французьких ультраправих Марін Ле Пен з приводу Криму викликано її бажанням отримати гроші від Кремля, інформує "Гордон".

Нагадаємо, лідер французьких ультраправих Марін Ле Пен визнала анексію Криму.

"Я думаю, що оскільки французькі банки відмовили їй у фінансуванні передвиборчої кампанії, вона зараз буде готова на все. Вона може підмести Червону площу, вона готова буде вибити всі килимові доріжки в Кремлі", - заявив він.

При цьому публіцист висловив сумніви, що російська влада дасть Ле Пен грошей, хоча може їх пообіцяти.

"Я уявляю собі цю чудову сцену. Ось потім в передвиборному штабі в найгарячіший момент приходить телеграма від Дмитра Медведєва з відомим традиційним текстом: "Грошей немає, але ви тримайтеся", - портрет Дмитра Анатолійовича і горщик з братками", - пожартував він.

Невзоров зазначив, що французькі виборці гідно оцінять заяви політика.

Публіцист додав, що рейтинги у Ле Пен "ростуть мікроскопічно", а грошей у неї поки немає і ніхто їх їй не дасть.

До слова, нагадаємо, на думку експертів, у разі перемоги Марін Ле Пен на президентських виборах у Франції кінець "європейської мрії" неминучий.

Тим часом, команда Ле Пен відреагувала на повідомлення про те, що Міністерство закордонних справ України може оголосити її персоною нон ґрата через висловлювання про Крим. У прес-службі кандидата заявили агентству Reuters, що Марін Ле Пен в будь-якому разі не збиралася відвідувати Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 5 Січня 2017 09:24
ле пен - маргінальна особа, для якої гроші перш за все.
корінний лучанин Показати IP 5 Січня 2017 10:02
ВН .Де ви тільки вишукуєте думки таких авторитетних експердів.Чи об'єктивність вас не цікавить? Ваша задача не новини подавати,а який небудь бруд про Росію,щоб порадувати таких як анонім?
мавпа до корінний лучанин Показати IP 5 Січня 2017 11:09
Ну постать Невзорова, як оглядача, в нормальних людей сумнівів не викликає. Все-таки чоловяга авторитетний і його авторитет не надуманий. Звичайно, що для корінних, що ще вчора в поліських лісах лазили по деревах, а сьогодні переїхали до люцька це не показник. Проте на планеті живуть ще інші люди, звичайно не з таким широким світоглядом як в корінних і їм цікаві думки таких людей. А ВН, як і інші видання, просто виконує свою роботу, доносячи інформацію для ВСІХ, а не лише корінним. Тому не треба, як кажуть "котити бочку".
корінний лучанин до мавпа Показати IP 5 Січня 2017 11:50
коментар було видалено
закоренілому до корінний лучанин Показати IP 5 Січня 2017 15:49
ну ти зрозумів, що твоє балабольство не варте уваги ?
він Показати IP 5 Січня 2017 10:15
Одні хочуть грошей від Кремля, інші від США, і ЄС. Просто бізнес, нічого особистого....
Анонім до він Показати IP 5 Січня 2017 15:53
питання полягає в тому, що ле пен потрібні гроші для просування націонал-фашистської ідеології
Virji Показати IP 5 Січня 2017 17:14
Для'того ,щоб оцінити думку Невзорова тре ба поцікавитися його біографією та життєвим шляхом. Про таких як він говорять: по собі судять. Чоловяга в авторитет і. Він навіть в списку довіренних осіб Путіна. Але про сказав дуже розумно Говорухін " Мели Емеля твоя неделя".А праві настрої в Європі вже давно. Франція,Німечина,Італія. Це так для тих "не поліщуків" . Читайте альтернативні джерела інформації. А не тільки те що ва підсовують.
Анонім до Virji Показати IP 5 Січня 2017 22:43
націонал-фашисти існували завжди і скрізь. питання в тому, чи не переростає це в державну ідеологію як в парашії
123 Показати IP 5 Січня 2017 20:13
Выживший из ума старый пердун Невзоров. Авторитетный пиздабол, которого никто не слушает и про которого почти уже забыли. Выборы во Франции держит на контроле!
Анонім до 123 Показати IP 5 Січня 2017 21:23
ну тебе-то всі слухають !!!!!! а де та пивнуха з твоєю вдячною аудиторією ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus