USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

В Ізраїлі стартувало Євробачення-2019

12 Травня 2019 23:23
У Тель-Авіві на площі Хабіма у неділю, 12 травня, відбулося офіційне відкриття 64-го пісенного конкурсу «Євробачення», повідомляє DW.

Під час церемонії артисти з 41 країни, які цього року беруть участь в конкурсі, пройшлись помаранчевою доріжкою, а потім завітали на вечірку з нагоди відкриття. Минулого року доріжка під час відкриття «Євробачення» у Лісабоні була блакитного кольору.

Конкурс проходитиме у виставковому центрі «Експо Тель-Авів» в північній частині міста. Перший півфінал відбудеться 14 травня, другий – 16 травня, а гранд-фінал конкурсу, в ході якого визначиться переможець, відбудеться 18 травня.

Ізраїль приймає «Євробачення» вже втретє – раніше конкурс відбувся у країні в 1979 та 1999 роках. Перший півфінал відкриє переможниця торішнього конкурсу Нетта Барзілай з новою версією пісні Toy.

Згідно з даними ресурсу Eurovision World, зараз букмекери вважають найбільш вірогідним переможцем цьогорічного конкурсу співака з Нідерландів Дункана Лоуренса, який виконає композицію «Arcade». Друге місце займає представник Швеції Джон Лундвіг (пісня «Too late for love»), а на третій позиції – виконавець з Франції Білал Ассані, який виконає композицію «Roi».

Нагадаємо, у фіналі Національного конкурсу перемогла співачка MARUV, але через її гастрольну діяльність у Росії в українському суспільстві виникали суперечки. Після перемоги на Нацвідборі співачка MARUV отримала на ознайомлення контракт з «Національною громадською телерадіокомпанією України» (НСТУ).

Пізніше MARUV оприлюднила умови контракту 2 мільйони гривень за шпагат і передача прав на пісню. 25 лютого співачка відмовилася від участі у міжнародному пісенному конкурсі. 26 лютого стало відомо, що співачка MARUV і «Національна суспільна телерадіокомпанія України» не уклали контракт на участь у «Євробаченні-2019».

Слідом за MARUV брати участь в конкурсі відмовився Freedom-jazz girls band, який посів друге місце у фіналі Національного відбору, а за ним і гурт Kazka.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus