USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як лучани рятувалися від спеки. ФОТО

3 Липня 2016 20:39
Літо - пил та спека на вулицях міста. Куди ж лучани втікають з «бетонних джунглів» на вихідні?

У Луцьку не так багато місць, де можна провести час біля водойми. Цими вихідними найпопулярнішими місцями відпочинку були пляж у Центральному парку імені Лесі Українки та Теремнівські ставки.

До слова, пляж уздовж вулиці Ковельської на річці Стир був абсолютно порожній.

На Теремнівському пляжі у неділю, 3 липня, проходив обряд хрещення релігійної громади. Святкова атмосфера, музичний супровід, колективні молитви, безліч квітів та віряни у святковому вбранні розташувалися на правій частині ставка.
З лівого боку водойми відпочивали й інші містяни. Молодь, сім’ї з дітьми та чотирилапими улюбленцями радісно хлюпались у воді.
До слова, пляж у Теремно – один із найбрудніших. Сміттєві баки годі шукати, зате сміття – хоч греблю гати.
Центральний пляж у парку імені Лесі Українки також був переповнений відпочиваючими. Тут працюють рятувальники, які слідкують за порядком поводження у воді. Облаштовані спуски до водойми, роздягальні, є спортивний майданчик, де всі охочі можуть поєднати пасивний відпочинок із активним.
Ще один популярний пляж передмістя знаходиться у селі Сирники Луцького району. Місце для відпочинку гарно облаштоване та може прийняти багато відпочивальників на весь спекотний день. Циркуляцію водойми тут регулює природне джерело, тому вода доволі чиста. Навколо ставка є три громадські туалети, пірс для пірнання та альтанки.

Інформаційне агентство Волинські Новини бажає лучанам гарного відпочинку та приєднується до купального сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus