USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зіркові гості та всеукраїнський рекорд: у Боратинській громаді відбувся етнофестиваль

24 Серпня 2021 14:14
З етнічними мелодіями, веселими забавами, колоритними фотозонами, зірковими гостями і запальними танцями. Так у Боратинській громаді поблизу Луцька відбувся етнофестиваль до Дня Незалежності, йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

«Дуже цікаві локації, змістовне дозвілля. І приємно, що подбали про людей. От свято якраз таки для людей», – ділиться своїми емоціями одна із відвідувачок фестивалю.

Присутні кажуть, що відчувають на святі справжнє єднання. Боратинська громада вкотре встановила новий всеукраїнський рекорд. Усі присутні разом склали наймасовішу живу символіку єдності країни. Як каже голова громади, влаштувати свято вдалося завдяки спільним зусиллям із місцевим бізнесом. Серед спонсорів – «Волинь-Зерно-Продукт».

«В нас давно уже склалися партнерські дружні стосунки. І будь-який захід, який відбувається, – завжди вони готові нам допомагати. Цей рік не є винятком. І подарунок від «Вілії» – це саме артистка Руслана, яка буде радувати наших глядачів.Наші люди вміють працювати, і дуже хочу, щоб вони гарно відпочили, отримали хороший заряд енергії. Щоб з новими силами після Дня Незалежності показали ще кращий результат», – розповів Сергій Яручик, голова Боратинської громади.

Самі ж спонсори зізнаються: для них честь подарувати громаді яскраві емоції.

«Нам дуже приємно, що ми сьогодні є частинкою цього свята. Свято організовано як для діток, так і для поважного населення містечка. Взагалі вважаю такі свята дуже крутими, оскільки тут панує живе спілкування, якого зараз бракує дуже. Ну і панує український дух», – вважає менеджер із зв’язків з громадськістю ТОВ «Волинь-Зерно-Продукт» Світлана Дем’яненко.
А от українській державі чи не кожен бажав миру і процвітання. Громаді – і далі залишатися взірцевою.

«Процвітання, завершення війни, вихід з цієї такої ковідної кризи. Ми сьогодні бачимо, що люди втомилися від неї, в першу чергу. Громаді, щоб вона, звичайно, процвітала, а ми біля неї. Тому що Боратинську громаду можна поставити в приклад іншим», – додала Світлана Дем’яненко.

«У нас тільки найпозитивніші, найяскравіші надії та сподівання на те, що в Україні буде мир. На те, що наші діти будуть навчатися у мирній державі, розвивати її і розбудовувати», – сказала директор Боратинської ЗОШ І-ІІІ ст. Світлана Торбик.

Ну а по-справжньому гаряче в Боратині стало надвечір. Усіх запалила своїми дикими танцями Руслана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 24 Серпня 2021 21:26
Дуже приємно за мій рідний Луцьк, який відмовився сьогодні скласти українську символіку у вигляді числа 30, як було обіцяно до акції "українська вишиванка" на театральному майдані на користь Боратинській сільській громаді. Так тримати!!! І скоро центром Волинської області буде не Луцьк, а Боратин!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus