USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Дякуємо» Гунчику: на Волині буде 3 госпітальні округи, а не 5

15 Вересня 2017 17:29
Уряд затвердив кількість госпітальних округів на Волині. В області буде лише три госпітальних округи, замість п’яти, створення яких добивалися раніше.

Так, на Волині створили 3 госпітальні округи: Луцький, Ковельський, Нововолинський. Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів України опубліковане на Урядовому порталі.

Госпітальні округи утворюються як «функціональні об'єднання лікарень, розташованих на визначеній території», йдеться у повідомленні.

Заклади охорони здоров'я, охоплені госпітальним округом, залишатимуться у власності і підпорядкуванні місцевих органів влади, що є учасниками госпітального округу.

Як писав своїй сторінці в мережі народний депутат України Ігор Гузь, за таке рішення волинянам варто «подякувати» голові ОДА Володимиру Гунчику.

СКЛАД ГОСПІТАЛЬНИХ ОКРУГІВ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Нагадаємо, що обласна рада неодноразово розглядала питання про госпітальні округи на своїх засіданнях. Зокрема, на 10 сесії 2 лютого, було прийнято рішення "Про звернення Волинської обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров`я України та народних депутатів України від Волинської області". Депутати визначилися, що в нашій області повинно бути 8 госпітальних округів з центрами в Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Любомлі, Камені-Каширському, Маневичах тав Ратному.

Таку позицію цілком підтримали нардепи з Волині Ірина Констанкевич та Ігор Гузь.

Читайте ще: 3-ОХ ГОСПІТАЛЬНИХ ОКРУГІВ ДЛЯ ВОЛИНІ - НЕДОСТАТНЬО, - ІГОР ГУЗЬ

Після того, коли офіційний Київ не погодився на ці пропозиції, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, на якому було рекомендовано створити на Волині 5 госпітальних округів з центрами в Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Любомлі та Камені-Каширському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
місцевий Показати IP 15 Вересня 2017 18:46
А до чого тут Гунчик? Самі телились! Спочатку Гузь зі "своїми" 8-ма округами бучу підняв, потім йшов час, а в нас все сперичались... Терпець урвався і Міністерство визначило саме! Так далі і з ОТГ буде, якщо розуму немає ворушитись і головне мізками думати, а не політиків слухати!
ОДА Показати IP 15 Вересня 2017 19:05
"Дякуємо"!!! Гнати Гунчика з "пришмандовкою "( вже надоїло). Позорники!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus