USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пояснили, чому McDonald's у Луцьку не можна звести на місці скверу

17 Березня 2018 14:32
Ділянка поруч з «Променем» - невдале місце для McDonald's, оскільки вона розташована під вікнами житлових будинків, мешканці яких і так потерпають від відвідувачів нічного клубу «Versailles». До того ж ця ділянка міста перевантажена автомобілями, а будівництво закладу лише посилить це, тому для закладу потрібно вибрати більш вдале місце.

Про це 16 березня під час прямого ефіру телепрограми «На часі» на телеканалі «Аверс» розповів радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

З його слів, півтора роки тому Луцька міська рада дійсно виставила ділянку на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського на підготовку до аукціону і на ній, за інформацією окремих бізнесменів, планувалося будівництво McDonald's, але справа в тому, що в Луцької міської ради не було жодного діалогу з представниками цієї компанії.

«Ділянка поруч з «Променем» - невдале місце для McDonald's, оскільки воно розташоване під вікнами житлових будинків, мешканці яких і так потерпають від відвідувачів нічного клубу «Versailles» і ще їм «поставити» під вікна McDonald's … це буде абсолютно неправильно.

Я за те, щоб в місті був McDonald's, але для нього потрібне вибрати адекватне місце, аби він нікому не заважав», - зазначив посадовець.

До того ж, говорить Поліщук, в цьому будинку проживають сотні лучан, тож під їхніми вікнами цілими днями їздитимуть автомобілі, адже McDonald's обов’язково передбачає «МакДрайв», щоб автомобіль під’їжджав до вікна та оплачувалися кошти за їжу. Окрім того, поруч з ділянкою Луцька центральна міська бібліотека для дітей. Також, зі слів Ігор Поліщука, ця ділянка міста навантажена транспортом, оскільки там є багато об’єктів інфраструктури.

«Якщо там поставити ще і McDonald's, то там буде транспортний колапс кожного дня. Безумовно, заклад має бути, але не в цьому місці», - підкреслив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, під час сесії Луцької міськради депутати скасували рішення про виставлення на торги земельної ділянки, що на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського, оскільки там буде сквер авіаторів.

Нагадаємо, як повідомляли у компанії МакДональдз, аби будівництво закладу швидкого харчування в Луцьку взагалі стало можливим, насамперед потрібно налагодити співпрацю з місцевим бізнесом, а тоді шукати відповідну земельну ділянку. У Луцькій міськраді кажуть, що інвестор розглядає як мінімум дві ділянки з набагато зручнішим розташуванням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Правда для чого він Показати IP 17 Березня 2018 18:15
в багатьох міста подібні ділянки вдало використовують під МаКи! і при бажанні все можна влаштувати. Може комусь із владців ділянка приглянулась. Чи чиїсь фаст-фуди в місті будуть в мінусі? Потрібно зрозуміти, що наша міська рада прагне диктувати умови МакДональдсу. Але це не той варіант - скажуть ні, то ні! Інше питання - чи потрібен він. Хоча інвестиція для міста ще та - і привабливість серед іноземців збільшується.
ігор луцький Показати IP 17 Березня 2018 19:50
Без МакДональдса, з його г%м%о, Луцьк-це не Європа!
Макк Показати IP 17 Березня 2018 22:29
Чому тоді у мак завжди повн людей. Жаба всіх давить
666 Показати IP 18 Березня 2018 09:09
Для чого це писати? McDonalds не розглядає Луцьк взагалі! І заходити в наше місто він не збирається! Вони б спочатку з представниками компанії поспілкувалися, а не їздять людям по вухам!
лучанин до 666 Показати IP 18 Березня 2018 13:27
Власники Мака взагалі не спілкуються з представниками місцевої влади в країнах, де відкриваються ресторани Мак. Ресторани Мак відкривають місцеві бізнесмени, яким власники Мака продали право на ведення ресторанного бізнесу під ім'ям Макдональдс.
Мусічка Показати IP 18 Березня 2018 11:17
Ще телятко в.. , а вже шуму.
Петро Показати IP 18 Березня 2018 12:10
Конкурент пристадіонним і в Промені закладам харчування... Хто ж туди піде? Коля Ломанюк все, а справа його внуків і прислуги кормить! Важливо не допустити конкуренції.
Волиняка Показати IP 18 Березня 2018 17:47
Біля солдата, на Львівській - саме те місце!
жора Показати IP 18 Березня 2018 20:52
Central Park замінив лучанам макдональдс. Дуже привабливо виглядає- сарайчик обгорожений піддонами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus