USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Казав «я здохну, але підтримаю Поліщука», – Ткачук про Запотоцького

18 Липня 2017 11:01
Депутат Луцької міської ради Олександр Козлюк зізнався, що свого часу депутат Артем Запотоцький клявся життям і здоров’ям в тому, що підтримає на посаді секретаря Луцької міської ради спочатку Миколу Яручика, а згодом - Ігоря Поліщука.

Про це стало відомо під час позачергової 28-ї сесії Луцької міської ради.

Олександр Козлюк зауважив, що деякі його колеги не мають честі звернутись особисто, при тому роблять заяви лише через ЗМІ.

«В «самому чесному» виданні ВолиньPost я читаю, що Запотоцький звинувачує мене в зраді виборців через те, що я не проголосував за Юлію Вусенко. В той же час, сам Запотоцький клявся в лікарні своїм здоров’ям та життям проголосувати спочатку за Яручика, а потім за Поліщука», - зазначив Козлюк та додав, що свідками цієї розмови були депутати Євгеній Ткачук та Ігор Поліщук.

«То хто тоді зрадник і пристосуванець, який лише виконує вказівки того, хто платить», – поцікавився Олександр Козлюк та зауважив, що депутат Петро Нестерук, який обіцяв «довести справу до кінця», насправді виконує вказівки певних осіб, які «кришують» його торгівлю контрафактним спиртним.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЖИТЕЛІ РАЙОНУ ЛПЗ СТАЛИ НА ЗАХИСТ СВОГО ДЕПУТАТА

Євгеній Ткачук підтвердив, що свого часу Запотоцький давав обіцянку підтримати Ігоря Поліщука.

«Казав, або здохну, або мене не випустять з лікарні, але проголосую за відставку Вусенко і підтримаю Ігоря Поліщука», – зазначив Євгеній Ткачук та зізнався, що родина покійного міського голови Миколи Романюка не вважає його зрадником та вони досі дружать.

Також депутат зауважив, що жодної обіцянки партії він не давав, а сам є безпартійним, тому йому дивно, що БПП «Солідарність» платить людям гроші, аби його відкликати.

Депутат Костянтин Петрочук зазначив, що збирачі підписів займаються відвертою маніпуляцією та обманюють лучан, зауважуючи, що якась химерна ухвала суду, яка визнає депутатів в чомусь винним. Хоча насправді жодного такого документу немає.

«Депутат не несе персональної відповідальності за прийняті колегіально рішення», - зауважив Костянтин Петрочук.

Як відомо, провладний БПП «Солідарність», за фінансування олігархічної групи «Континіум», ініціює відкликання п'ятьох депутатів Луцької міської ради: Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Депутати, своєю чергою, стверджують, що для їх усунення, згідно із чинним законодавстом, немає жодних підстав, а сам процес відкликання – це спроба БПП «Солідарність» та «Континіуму» захопити владу в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Фіма Показати IP 18 Липня 2017 11:24
Цікаво, закон про відкликання є, а підстав в наших депутатів немає.....
скептик до Фіма Показати IP 18 Липня 2017 12:04
наявність формальної можливості відкликати депутата ще не означає наявність підстав для таких дій
скептик Показати IP 18 Липня 2017 12:06
щось у БПП появилась страсть клястись на гробових дошках: то гнусик, то яручик. може в ту секту приймають такою клятвою ?
Орис Показати IP 18 Липня 2017 22:47
А що тільки 5 депутатів голосувало проти Вусенко? Чому тільки вони зрадники хтось пояснить. Ну і якщо на то пішло... те що Микола Ярославович важко хворий знади давно чому було не вибрати секретарем якусь достойну людину. Ну вибачте хто така вусенко? Де взялась ця жінка і що вона зробила хорошого щоб її допускаьи до такої влади?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus