USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Вантажні автомобілі псують пішохідні зони», - луцький депутат

23 Січня 2018 22:02
Депутат Луцької міської ради скаржиться на те, що на відремонтовані тротуари виїжджають вантажні автомобілі, з яких підприємці вивантажують товар у їхні торгові точки.

Про це йшлося 23 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Як розповів депутат Юрій Безпятко, на відремонтованих пішохідних зонах є розташовані торгові місця, до яких під’їжджають автомобілі, аби вивантажити товар, тому відремонтовані тротуари псуються.

«Вантажними автомобілями робиться наїзд на відновлені тротуари, де покладено бруківку та асфальт, тож вони просто руйнують нещодавно відновлену інфраструктуру», - зазначив депутат.

Він повідомив, що такі випадки спостерігав на Конякіна, 12а, 10а та на пішохідній зоні, що по проспекту Соборності.

Відтак, депутати доручили департаменту муніципальної варти на протязі лютого-березня провести рейди, а у разі виявлення порушень притягувати порушників до адміністративної відповідальності. Також депутати підтримали звернення до управління розвитку підприємництва та реклами щодо роз’яснювальної роботи з підприємцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
володиир Показати IP 24 Січня 2018 08:33
для того щоб цього не було ремонт тротуарів навпроти всіх торгових точок потрібно проводити за рахунок власника тп

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus