USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Івахів проігнорував 25-річчя району на своєму виборчому окрузі

5 Лютого 2018 19:42
3 лютого виповнилось 25 років з дня створення Шацького району. З цієї нагоди відбулись урочисті заходи: концерти різних гуртів, виставки, ярмарки. Було чимало гостей, проте народного депутата, який представляє район, Степана Івахіва не було. Оскільки він проігнорував урочисту дату на своєму окрузі, не приділивши уваги виборцям, то його представляв помічник екс-регіонал Денис П'ятигорець, інформує Під прицілом.

До слова, напередодні святкування голова Шацької РДА Василь Голядинець прогуляв свій робочий день і завітав до Луцька, де в затишному закладі розпивав міцні напої з Денисом П'ятигорцем.

Денис П'ятигорець презентував і головний подарунок від олігарха – виступ гурту "Лісапетний батальйон".

Привітати зі святом мешканців Шацького району також приїхали керманич Волинської ОДА Володимир Гунчик та заступник голови облради Олександр Пирожик. Присутній на урочистостях був і горе-бізнесмен, депутат Луцькради Петро Нестерук, який заробляє мільйони на нелегальному продажі алкоголю. Діяльністю його картелю навіть зацікавилась прокуратура.

Видання зауважує, що Степан Івахів згадує про своїх виборців лише перед виборами. В цілому ж він практично ніколи не з'являється перед людьми на окрузі і не веде там активної роботи, як це належить народному обранцю.

"За період його депутатства Шацький район, який без перебільшень є перлиною Волині, помітно зубожів. Однак Степана Івахіва економічні проблеми і розвиток округу не надто цікавить. Він готовий витратитись лиш на "подачки" для місцевих жителів, аби просто купити їхні голоси, щоб продовжити свою сумнівну депутатську кар'єру для просування власних бізнес-інтересів", - йдеться на сторінках інформресурсу.

До слова, нещодавно Івахів з шиком відгуляв свій ювілей. Святкування обійшлося волинському нардепу, згідно з підрахунками журналістів, у 7 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ник Показати IP 5 Лютого 2018 19:55
а взагали навищо зробылы той район...щоб триматы там своих алкашей з юшкою та угрямы... вернутьназад в любомль..а ивахив як и вси рыгы проходимец..
Зіновій Показати IP 5 Лютого 2018 23:12
А чим він в Києві той Івахів займається? Так виборців поважає що навіть не приїхав і не прозвітував про свою роботу?!
Шукайте забугром до Зіновій Показати IP 6 Лютого 2018 01:01
Так його в Києві і не має! У верховній раді кажуть, що вже й забули, коли він там зявлявся. Полощеться з кобітами весь час в брудних водах далеко від України, прожирає вкрадені у держави гроші. Коротше, "ліш би нє било війни" під боком... Оце тільки
Давай МІСЦЕВОГО! Показати IP 6 Лютого 2018 01:08
Все як чорним по білому написано: Івахів вже стомився бути нардепом і не то що місяцями - роками не зявляється у ВРУ. А на виборчому окрузі готує собі заміну в особі оцього придурка із Запоріжжя, члена Партії регіонів. Так що, ковельчане, готуйтеся - скоро вам про прєлєсті регіоналів будуть розповідати і обіцяти, обіцяти і обіцяти... Готуйте свого - МІСЦЕВОГО представника до парламенту. Досить заїзджим рижим продаватися за 200 грн.
Космічний депутат до Давай МІСЦЕВОГО! Показати IP 6 Лютого 2018 09:52
Дозвольте маленьке уточнення: Івахів може вже й втомився бути нардепом, але ми на виборчому окрузі вже давно ставимо питання про те, що навіщо нашим представником у Верховній Раді буде числитися особа, яка ігнорує нас, не веде прийом як це належить по Закону, не звітує - хоча про що йому звітувати (про десятки і десятки днів проведених на теплих морях замість кропіткої роботи в парламенті?). Необліковані гроші деколи роздавати людям - це ж кримінально караний підкуп і для цього багато розуму не треба. Він для нас як в космосі недосяжний, бо бачте занятий своїм темними дєлішками і своїм постійним відпочинком!
Виборець Ковель до Давай МІСЦЕВОГО! Показати IP 6 Лютого 2018 09:54
А ми вже готові показати цьому пройдосі велику д?пу!
Чого вештаєшся? до Давай МІСЦЕВОГО! Показати IP 6 Лютого 2018 15:24
Козачки Януковича в Запорізькій міськраді мало не оголосили так звану Запорізьку народну республіку, і серед цих дурнів помітно виділявся і оцей, якого потім Івахів взяв до себе главним консультантом. Тепер цей козачок блукає волинськими селами і каламутить вже нашу воду, притупляє нашу пильність краденими з бюджету гривнями. Невже ніхто не може його спутати?
Валик Показати IP 6 Лютого 2018 09:35
Може Івахів поїзав подарок використовувати, йому ж подарували на 7 днів на яхті подорож, це ж вагома причина не з"явитись до виборців!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus