USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ліцензія каналу 1+1 не може бути предметом шантажу - гендиректор

30 Грудня 2016 20:27
Телеканал "1+1" досі не отримав ліцензії на подовження мовлення. Генеральний директор каналу пообіцяв довести, на чиєму боці правда. Про це повідомив у своєму Facebook, - повідомляє ТСН.

"При цьому, чому нам потрібно чекати до 6.01, ніхто не пояснив. Обіцянками про те, що все у нас вийде і нам видадуть ліцензію, - ситим не будеш і органам, що перевіряють, не покажеш", - заявив він.

На думку гендиректора "1+1 медіа", причиною невидачі документа не можуть бути жодні запити, які раптом виникли в Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. При цьому офіційний запит, який був нібито спрямований заступником голови Нацради Уляною Фещук 28 грудня, так і не отримано.

"Усі документи ними давно отримані. І якщо у когось у Нацраді або за її межами виникають питання - ліцензія не може бути предметом шантажу. Це - незаконно. І ми не те, що не здамося без бою, ми доведемо, на чиєму боці правда. І покажемо. Щоб знали.

Бенефіціар - Ігор Коломойський - це всім відомо. Боргів перед "ПриватБанком" у "плюсів" - немає, не танцювали під чужу дудку і не будемо", - зазначив Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, що представники телеканалу 1+1 заявили, що його хочуть позбавити ліцензії, а АП намагається передати контроль над каналом в інші руки. Окрім того, група народних депутатів з «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» звернулася до Генерального прокурора України Юрія Луценка взяти під особистий контроль ситуацію з продовженням ліцензії одному з найбільших мовників України – телеканалу «1+1». Також свою думку стосовно подій навколо каналу висловив голова Волинської облради Ігор Палиця. З його слів, 1+1 - це телеканал, який завжди говорив і говорить правду, іноді зовсім неприємну.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 30 Грудня 2016 21:50
це комусь цікаво?
11 Показати IP 30 Грудня 2016 22:07
Порошенко тепер буде найкращий президент . Його ретроградної злетить до небес . З пропагандою 1 +1
Джмол Показати IP 31 Грудня 2016 10:16
" завжди говорив і говорить правду " - так то воно так, але поки справа не торкнеться "своїх" - як возвеличував канал Геннадія Корбана, а після скандалу про Корбана тихенько забули і не згадують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus