USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька райрада просить Порошенка зняти обвинувачення з бійців 51 ОМБ

28 Травня 2015 16:33
Депутати Луцької районної ради прийняли звернення до Президента України та Генерального прокурора України щодо зняття обвинувачення про дезертирство з бійців 51-ої ОМБР.

Таке рішення було прийняте під час 45-ої позачергової сесії райради сьогодні, 28 травня.

Як повідомили у прес-службі Луцької районної ради, відповідно до статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та з метою зняття обвинувачення про дезертирство з бійців 51-ої окремої механізованої бригади, районна рада вирішила підтримати звернення депутатів Луцької районної ради до Президента України та Генерального прокурора України щодо зняття обвинувачення про дезертирство з бійців 51-ої ОМБР.

Заступник голови районної ради Вадим Веремчук має забезпечити направлення вищезазначеного звернення Президенту України Петру Порошенку, Генеральному прокурору України Віктору Шокіну, голові Волинської обласної ради Валентину Вітру та головам міських і районних рад Волинської області.

До слова, на захист бійців 51-ї бригади сьогодні, 28 травня, стали депутати Волинської облради, які підтримали звернення до прокурорів розібратися у ситуації та захистити бійців 51 ОМБ.

Нагадаємо, завтра, 29 травня, 22 волинських бійців 51-ої бригади, які змушені були відступити на територію Росії і не підписали з прокуратурою угоди про визнання вини, а відстоюють свою честь до кінця, будуть судити у Володимир-Волинському міському суді.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, активісти ГО "Автомайдан України" вирушатимуть з Луцька у Володимир-Волинський, щоб підтримати під час судового засідання бійців 51- ої бригади. Збір всіх бажаючих їхати відбудеться біля Палацу культури міста Луцька (будинок Просвіти) о 8.30.

Щоб повідомити про кількість охочих, телефонуйте керівнику "Автомайдану" Олегу Бондаруку - 0989010017, 0509010015
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus