USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі ринки енергетично унезалежнять від облспоживспілки

29 Серпня 2018 13:32
Два найбільші ринки міста Луцька – «Завокзальний» і «Центральний» – підключать до електропостачання за 228 тисяч гривень. Це дозволить унезалежнити підприємців від Волинської облспоживспілки.

Про це йшлося під час засідання 46-ої сесії Луцької міської ради 29 серпня.

Як наголосив депутат, заступник міського голови Костянтин Петрочук, ці «кошти потрібні для того, аби запустити нормальну роботу комунального підприємства «Луцькі ринки».

Нагадаємо, зазначалося, що Володимир Горгут із облспоживспілки тероризує підприємців ринків, залякуючи, що відключить їм електропостачання. Отже, потрібно, щоб «Волиньобленерго» підписало договір з КП «Луцькі ринки».

Депутат Тарас Шляхтич поцікавився, чи ця сума буде направлена тільки на розробку відповідної проектно-кошторисної. На це директор КП «Луцькі ринки» Ігор Корольчук зауважив, що йдеться не лише про документацію, а й про плату земельного податку. На безпосереднє підключення до електропостачання ринків «Завокзальний» і «Центральний» потрібно ще близько 500 тисяч гривень.

Також Ігор Корольчук повідомив, що на сьогодні підприємство вже підписало договорів оренди на 149 тисяч гривень.

Депутат Євгеній Ткачук, своєю чергою, підкреслив: «Ми маємо тільки підтримувати це підприємство. Нам потрібно об’єднатися, щоби наше комунальне підприємство запрацювало якнайшвидше. Невдовзі прибутки підприємства тільки збільшуватимуться і поповнюватимуть наш бюджет».

Як підприємець, він додав, що кошти, які потрібні «Луцьким ринкам» на електроенергію, незначні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus