USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині підлітків змушували споживати алкоголь

6 Вересня 2015 10:53
Операція "літо-2015" на любешівщині завершилася складанням протоколів на дорослих. Захід тривав із 25 травня по 31 серпня. Правоохоронці любешівського райвідділу відзвітували про її результати, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Мета заходів – попередження вчинення неповнолітніми особами адміністративних і кримінальних правопорушень, а також негативних проявів у підлітковому середовищі, та забезпечення соціально-правового захисту дітей.

– Загалом із початку проведення заходів працівники міліції склали вісім адміністративних протоколів: з них 4 – за статтею 180 (Доведення неповнолітнього до стану алкогольного сп’яніння), 4 – за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх заміняють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, – проінформував начальник Любешівського РВ УМВС України Сергій Поторась.

З метою виявлення порушень чинного законодавства співробітники «дитячої міліції», працівники служби у справах дітей Любешівськоїрайдержадміністрації та керівництво навчальних закладів проводили спільні рейди у розважальних закладах та дискотеках. Окрім того, перевірили торгівельні об’єкти з метою виявлення порушень реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім. А ще відвідували неблагополучні сім’ї, які стоять на обліках, провівши з батьками профілактичні бесіди.

– Операція завершилась, однак профілактичні заходи з підлітками будуть проводитися постійно. На черзі – відвідування навчальних закладів та проведення бесід на правоохоронну тематику, – наголосив правоохоронець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Просьба Показати IP 6 Вересня 2015 11:55
Змусьте мене! Ну будь ласка!
Анна Показати IP 6 Вересня 2015 12:02
назва статті і зміст - зовсім різні. можливо треба було написати що учнів використовували як "живця" що допомагали виявити недолугих продавці...
Ф. Показати IP 7 Вересня 2015 21:58
Йде АТО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus