USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Захарченко, введи війська»: комбат «ЛНР» закликав терористів до об'єднання

22 Листопада 2017 15:39
У соцмережах поширюють звернення-заклик одного з комбатів луганських бойовиків до ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченка "відродити" "Новоросію".

Так, командир "ЛНРівського" батальйону "Брянка" Дмитро Піндюрін вважає, що необхідно все-таки створити "Новоросію", а очолити її повинен Захарченко.

Відео комбата опубліковано на YouTube.

"Олександр Володимирович, прошу вас взяти під своє керівництво "Луганську народну республіку ", щоб реалізувати ідею 2014-го року про створення "Новоросії ". Прошу всіх жителів Донбасу підтримати моє звернення до "глави "ДНР", - сказав Піндюрін.
Тим часом ватажок так званої “ЛНР” Ігор Плотницький значно посилив свою охорону і забарикадувався в приміщенні колишньої Луганської ОДА.

Про це повідомляє LIGA.net.

“В центрі міста стало більше бойовиків, всі вони з автоматами, немає ніяких розпізнавальних знаків. Вони нікого не пускають і не дозволяють фотографувати”, – розповіло джерело видання.

За словами інформатора, зараз до будівлі колишньої облдержадміністрації підігнали БТРи і нікого не пускають.

“Разом з Плотницьким знаходиться Шуркаєва (директор телеканалу Луганськ 24, головний пропагандист “ЛНР” – ред.)”, – зазначив співрозмовник.

“Після 12:00 в центрі стало набагато більше військової техніки”, – додало інше джерело.

Нагадаємо, у Луганську триває протистояння, викликане конфліктом між «главою ЛНР» Ігорем Плотницьким і «главою МВС ЛНР» Ігорем Корнетом, зараз центр Луганська оточений російськими військами і представниками приватної військової компанії. Вчора ввечері до Луганська зайшли російські війська.

Нагадаємо, 21 листопада вранці центр Луганська перекрили озброєні чоловіки. Пообіді у місті вимкнули теле- та радіомовлення А вже ввечері до Луганська із сусіднього Донецька в'їхала велика колона військової техніки та російських спецпризначенців - її зафіксували спостерігачі ОБСЄ .

Вчора з'явилася інформація, що ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький утік до Росії. Сьогодні виявилося, що ватажок так званої "Луганської народної республіки" Ігор Плотницький не тікав до Росії та наразі перебуває на своєму робочому місці. Крім того, він приймає відвідувачів у штатному режимі, повідомляє CXID.info з посиланням на джерела в апараті його "адміністрації".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus