USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Що стоїть за спаленням авто Лапіна? Опитування

8 Червня 2017 11:00
На сайті Інформаційного агентства Волинські Новини стартувало опитування. Воно стосується нічного інциденту у Луцьку.

Нагадаємо, в Луцьку згорів автомобіль родининардепа Ігоря Лапіна, припаркований у дворі на вулиці Чорновола.

Поліцейські з’ясували, що близько четвертої години по вулиці Чорновола відбулось загоряння автомобіля «Volkswagen Amarok» АС 0100 ВВ, який належить невістці нардепа Лапіна. Але, як відомо, їздив нею Ігор Лапін. Про це, закрема, йшлося у матеріалі «Луцьк засинає, прокидається мафія»... До слова, такі ж самі номерні знаки, «0100», тільки з буквами «АС – ВТ», і іншому автомобілі, на якому їздить Лапін - BMW 5-ї серії, який записаний на його батька.

Мешканці ж вулиці Чорновола наразі говорять, що не зауважили, як вночі горіло авто нардепа Ігоря Лапіна, та не бачили, чи насправді був здійснений підпал автівки. Більше того, є свідок, який говорить про те, що бачив, як з моторного відсіку йшов дим, а потім відбувся хлопок і загоряння. Вигоріла, як видно на фото, лише кабіна та передня частина авто, що підтверджує версію поліції про замикання електромереж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віктор Показати IP 8 Червня 2017 11:36
Ай як мало надано варіантів немає ні "короткого замикання" ні "помсти коханки" ні "пострілу з бластеру прибульців"
Андрій Показати IP 8 Червня 2017 12:40
Ігор Петрович набагато більше для області і луцька зробив ніж ця вся наволоч, найпростіше взяти і звинуватити Палицю у всіх смертних гріхах.
АК 47 Показати IP 8 Червня 2017 13:16
Та плювати ми всі хотіли на Вашого Лапіна і його тарантас! Не бідний ще собі купить,не дуріть народу голову,опитуванням вони займаються!!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus