USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сьогодні суд обере запобіжний захід затриманому у Луцьку працівнику СБУ

24 Січня 2017 17:31
Полковнику контррозвідки СБУ, Анатолію Семенюку, якого напередодні викрили на хабарництві, оголосили про підозру, сьогодні суд обере йому запобіжний захід. Про це повідомив військовий прокурор Луцького гарнізону Євген Давидов в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Сьогодні йому (затриманому, - ред.) було оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 ККУ (вимагання та одержання неправомірної вигоди, вчинене повторно). Зараз працівник слідчої військової прокуратури Луцького гарнізону знаходиться з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і з клопотаннями про відсторонення від посади у суді", - зазначив він.

Давидов підкреслив, що рішення щодо обрання запобіжного заходу затриманому буде прийняте судом сьогодні.



Як повідомлялося, 23 січня у Луцьку під час одержання хабара затримали полковника контррозвідки Служби безпеки України (СБУ). Контррозвідник отримав неправомірну вигоду в розмірі 15 тис. грн від військовослужбовця Луцького прикордонного загону за ненаправлення до правоохоронних органів інформації щодо можливої протиправної діяльності останнього, нібито пов'язаної з незаконним переміщенням товарів через держкордон України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 24 Січня 2017 17:37
" Казнить нельзя помиловать"- де поставить суд кому , усі розуміють .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus