USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Ковелі встановлять три меморіальні дошки загиблим бійцям

11 Березня 2018 23:06
З клопотанням про вшанування пам’яті випускників ковельських шкіл, які загинули у зоні АТО, до міської влади звернулося управління освіти. Виконком, засідання якого відбулося 7 березня, дав освітянам відповідний дозвіл, інформує КовельPost.

Таким чином на фасаді будівлі Ковельської загальноосвітньої школи №2 буде встановлено меморіальну дошку на честь випускника - Олександра Артемука, який загинув 22 травня 2014 року в бою на блокпосту 51-ої механізованої бригади під Волновахою. Нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни» (посмертно).

Ковельська ЗОШ №5 увічнить пам’ять свого випускника - Олексія Тарасюка. Він загинув у бою під Іловайськом 29 серпня 2014 р. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

На вшанування пам’яті Олександра Ярмолюка, який навчався у ЗОШ №10, на фасаді школи буде розміщено меморіальну дошку з його ім’ям. Олександр Ярмолюк воював у складі 51-ої ОМБр. Загинув 26 серпня 2014 року у бою під Іловайськом. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Нині у ЗОШ №10 навчаються двоє його синів.

У Ковелі уже є меморіальні дошки на фасадах шкіл, де навчалися бійці, які загинули на Сході України: у ЗОШ №7 – Володимиру Кияну, в НВК №11 – Олександру Абрамчуку. А на фасаді військкомату є меморіальна дошка на честь командира мінометної батареї 51-ї окремої механізованої бригади капітана Анатолія Шиліка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus