USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на «точках» незаконно продають алкоголь

5 Лютого 2016 08:00
У районі Київського майдану є низка маленьких провулків, де розташовані так звані «точки», - місця продажу самогону чи розведеного спирту. Ситуація з незаконним продажем алкоголю тут триває роками.

Про це йшлося під час пленарного засіданні 3-ої сесії Луцької міської ради.

Депутат Луцької міської ради Юлія Вусенко під час засідання повідомила, що їй стало відомо про так звані «точки». Обраницю громади дивує той факт, що незаконний продаж алкоголю процвітає в місті не один рік.

ЧИТАТИ ЩЕ: НЕЗАКОННИЙ ПРОДАЖ АЛКОГОЛЮ У ЛУЦЬКУ. «ГАРЯЧИМИ» СЛІДАМИ.

«На вулицях поблизу Київського майдану незаконно продають алкоголь. І це триває багато років. Така ситуація створює погіршення криміногенної ситуації в районі. Лучанам, які там мешкають, страшно іти ввечері додому. Прошу зробити там посилене патрулювання поліції, а також провести службове розслідування, чому раніше не прикрили незаконний продаж алкоголю», - заявила Вусенко.

Більшість присутніх депутатів підтримали це звернення.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО НАВОДИТИМЕ ЛАД ІЗ ПРОДАЖЕМ АЛКОГОЛЮ У ЛУЦЬКИХ КАФЕ

Нагадаємо, нещодавно чергова група перевірки Муніципальної дружини, працівників Луцької міської ради та активісти Волині проїхалася магазинами, які цілодобово реалізовують товари. І попри заборону Луцької міської ради продавати алкогольні напої після 22:00, окремі магазини міста реалізовують підакцизні товари у нічний час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Карабас Барабас Показати IP 5 Лютого 2016 09:55
коментар було видалено
Лучака Показати IP 5 Лютого 2016 09:56
А що робиться на базарчику біля Лучеська там такі "точки" практично в кожному контейнері
DJYJ Показати IP 5 Лютого 2016 10:00
Як не дивно але схожа картина по всьому місту. А поліцаї то перевдіті міліціонєри і займатись реальними справами принципово не бажають
Анонім Показати IP 5 Лютого 2016 10:09
бо іх петро нестерук кришує ваш колега
полішук до Показати IP 5 Лютого 2016 18:00
у поліціі нема іншоі роботи як "охороняти"" точки дк продають шмурдяк з бутербродами- капец.хоч думай що говориш!а взагалі це стиль вашого життя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus