USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Запоріжжі Порошенку передадуть звернення щодо 51-ї бригади

14 Жовтня 2014 16:16
Під час візиту Президента України Петра Порошенка на завод “Мотор Січ” сьогодні, 14 жовтня, запорізькі активісти планують вручити Главі держави звернення з проханням сприяти об’єктивному розслідуванню справи щодо хлопців з 51-ої бригади бригади, яких звинувачують у дезертирстві. Про це повідомляє УНН з посиланням на місцеве видання “Время новостей”.

“Ми хочемо передати Президенту звернення з проханням сприяти об’єктивному розслідуванню даної ситуації. Хлопці зараз перебувають на „Уральських казармах“. Ми також вимагаємо, щоб їх відпустили додому, адже їм потрібна психологічна допомога і підтримка”, — повідомила голова творчого об’єднання “АРТельнатіва” Наталія Драган.

Зі слів Наталії Драган, ініціаторами даного звернення виступили такі організації, як “Автомайдан Єдності”, “Жіноча сотня”, “Крапля істини”, творче об’єднання “АРТельнатіва”. Під звернення підписався ще цілий ряд організацій.

Нагадаємо, військовослужбовці 51 окремої механізованої бригади змушено відступили під обстрілом на територію РФ. Офіцер бригади заявив, що це не дезертирство, і на бік ворога ніхто не переходив. 2 серпня суд вирішив не заарештовувати бійців, а обрав їм запобіжний захід у вигляді особистих зобов`язань.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТИЖДЕНЬ У ПЕКЛІ – ДО ОСТАННЬОГО. ГЕРОЇ 51 ОМБ, З ЯКИХ ЗРОБИЛИ ЗРАДНИКІВ

Йшлося і про те, що, охрестивши бійців 51-ої механізованої бригади зрадниками, військове керівництво української армії надало чудовий інформаційний привід кремлівським пропагандистам.

Як повідомив 21 вересня 2014 року Президент Петро Порошенко, 51-шу бригаду Збройних сил України розформують, а на її місці створять нову 14 бригаду.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗВИНУВАТИТИ В ІЛОВАЙСЬКІЙ ТРАГЕДІЇ В/Ч «ЗРУЧНІШЕ», НІЖ КОНКРЕТНИХ ОСІБ?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2014 19:51
Порошенко включил в предвыборный ролик кадры горящего Дома профсоюзов в Одессе. Об этом сообщил лидер одесского антимайдана Антон Давидченко. По его данным, кадры горящего Дома профсоюзов появляются на словах «где они выбороли свободу». «На заднем плане горящий Дом профсоюзов!!! Это же какой мразью и тварью нужно быть, чтоб радоваться тому, что уркаинцы убили украинцев… Это еще раз подтверждает, что 2 мая сделал Киев», — написал Давидченко в фейсбуке.
для аноніма Показати IP 16 Жовтня 2014 16:43
Найімовірніше саме такі, як Давидченко - то і є мразь, які все підлаштували, а тепер на когось спихають...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus