USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На автотреку в Рівному лучанин поступився лише білорусу

8 Грудня 2008 16:29
Білорус виграв автотрекову гонку в Рівному. А серед українських учасників гонки найкраще виступив лучанин, – повідомляють 8 грудня «Волинські Новини».
Білоруський гонщик Олександр Стефанович став переможцем міжнародних змагань в особистому заліку з автоспідвею, які проводилися минулої неділі на Рівненському стадіоні технічних видів спорту.
Серед українських учасників гонки, за повідомленням офіційного сайту газети «ОГО», найкраще в основній сітці заїздів виступив Ігор Потапчук із Луцька – 15, на один пункт менше в рівнянина Олександра Рязанова, в Юрія Потапчука (Луцьк) – 11, у Сергія Миронюка (Рівне) – 10, Ярослава Крищука (Луцьк) – 9. Серед білорусів найбільше очок набрав Сергій Лапіцький – 12, в Олександра та Сергія Степановичів, відповідно, 11 та 9.
Обидва півфінали виграли українці Ігор Потапчук з Луцька та Олександр Рязанов з Рівного. За ними фінішували, відповідно, білоруси Сергій та Олександр Стефановичі.
Фінальний заїзд виграв Олександр Стефанович, другим фінішував Ігор Потапчук, третім – Олександр Рязанов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus