USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Посвідчення водія хочуть видавати на 10 років

10 Лютого 2011 12:56
Посвідчення водія хочуть видавати на 10 років
Кабінет Міністрів пропонує видавати посвідчення водія, термін дії якого становить 10 років.
Відповідні зміни розміщено на сайті ДАІ для обговорення, – повідомляє Українська правда.
Крім того, Кабмін пропонує, щоб міжнародне посвідчення водія видавалося за заявою особи підрозділом Державтоінспекції на підставі національного посвідчення водія.
Міжнародне посвідчення водія використовується за наявності національного посвідчення водія тільки під час керування транспортними засобами за межами території України.
Термін дії міжнародного посвідчення водія не повинен перевищувати три роки з дати його видачі або терміну дії національного посвідчення водія – залежно від того, який термін закінчиться раніше, – йдеться в проекті.
Міжнародне посвідчення водія видається без складання іспитів.
Зараз посвідчення водія не обмежені в терміні дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Водій Показати IP 10 Лютого 2011 13:55
Що тільки не придумають, аби здерти з людей гроші! Ганьба владі!!!
Soldier of fortune Показати IP 10 Лютого 2011 15:01
А ще, потрібно запровадити посвідчення пенсіонера, що їздить у громадському транспорті з перездачею раз у рік, і бажано міжнародного зразка, і зробити таке посвідчення дешевим - близько 800грн. аби пенсіонери могли назбирати за рік достатньо коштів для перездачі. А щоб контролювати поїздки літніх громадян, вживити їм GPS навігатор в...самі розумієте куди і інспекторам ДАІ теж....здогадуєтеся де, Економічно, Прогресивно, Розумно! Абсурд скажите? ні, з керівництвом ДАІ можливо ще й не таке!!!
Читач Показати IP 11 Лютого 2011 10:15
Нехай нові і видають на 10 років, раз автошколи навчить на довший термін не можуть. А мене вчили на безстрокове водіння.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus