USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Меморіальну дошку Тарасу Герасимюку встановили у Луцьку

17 Жовтня 2015 10:18
Військовослужбовця підрозділу Національної гвардії імені генерала Кульчицького, жителя села Городище-2 Луцького району Тараса Герасимюка, який загинув у ДТП у зоні АТО, волиняни провели в останню путь на початку року. До свого двадцятиліття хлопець не дожив лише 5 днів, - інформує Волинська ОДТРК.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, 5 січня 2015 року під час здійснення ротації добровольців та військовослужбовців за контрактом батальйону Національної гвардії імені генерала Кульчицького в зоні проведення АТО, унаслідок зіткнення військових автомобіля КРаЗ та автобуса «Богдан» в Донецькій області загинуло 12 військовослужбовців. Ще один помер від отриманих травм у лікувальному закладі. Серед загиблих був і волинянин Тарас Герасимюк. До слова, 6 січня з’явились перші фото жахливої автокатастрофи, що трапилась на Донбасі.

Герої не вмирають, адже їх завжди згадуватимуть рідні й друзі. Зокрема, часто згадують Тараса студенти та викладачі Луцького коледжу рекреаційних технологій і права. Однокурсники запам’ятали Тараса добрим, веселим і життєрадісним. Він завжди боровся за справедливість і хотів бачити Україну процвітаючою і незалежною.

Нещодавно на будівлі коледжу встановили меморіальну дошку на честь бійця, яку освятили священики Української Православної Церкви Київського Патріархату.

До слова, пам’ять добровольця Тараса Герасимюка також раніше вшанували у його рідному селі Городище-2, що у Луцькому районі. На будівлі школи, де вчився патріот, відкрили меморіальну дошку бійцю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus