USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутати хочуть, щоб сесію Волиньради показували по телевізору

15 Грудня 2010 16:52
Пленарні засідання сесій Волинської обласної ради мають транслюватись у прямому ефірі на Волинському телебаченні.
Таке рішення ухвалила постійна комісія облради з питань міжнародного співробітництва, шостого скликання, пише «Волинська правда».
Голова комісії Євген Мельник вважає, що завдяки трансляціям волиняни можуть в повній мірі відстежувати діяльність своїх обранців: «Вони будуть бачити, як хто голосує, чи депутат, який прийшов до ради від однієї політичної сили діє згідно з її позицією, чи ні». Як приклад він навів досвід Тернопільської обласної ради.
У свою чергу депутат Богдан Дівнич, підтримавши пропозицію, підкреслив, що перед тим як виносити питання на сесію, варто винести його на розгляд і бюджетної комісії.
Як повідомив Євген Мельник, трансляції сесії Тернопільської облради обходяться їй у 110 тисяч гривень у рік.
Також під час засідання постійної комісії Євген Мельник висловив клопотання, аби з Регламенту облради був вилучений пункт, який передбачає допуск журналістів на сесії згідно з поданою заявкою власника ЗМІ та відповідною акредитацією.
«Будь-який волинянин має право бути присутнім на пленарних засіданнях сесії облради», – аргументував свою думку Мельник.
Начальник відділу з питань юридичного забезпечення діяльності Волинської обласної ради Інна Міщук зауважила, що акредитація журналістів передбачена Законом про ЗМІ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Депутат Показати IP 15 Грудня 2010 18:02
Для Мельника. Депутати в раді відстоюють позицію не партії, а ВОЛИНЯН. А пряма трансляція це піар для такеї бездарі як мельник, вітів і іншої нечисті.
дідо Показати IP 15 Грудня 2010 18:06
піар за рахунок волинян,нехай би зі своєї кишені оплачували ТБ...
СН до дідо Показати IP 15 Грудня 2010 22:34
Вікторов, ти теж платитимеш?
makar Показати IP 15 Грудня 2010 18:23
а я ЗА.
небайдужа Показати IP 15 Грудня 2010 19:28
цыкаво, а скыльки це буде коштувати?
Я Автор Показати IP 15 Грудня 2010 19:49
І? ви це дивитиметесь? Є важливіші справи - сім*я, робота, навчання
znayu Показати IP 15 Грудня 2010 23:11
Коштує це пристойно! Не дарма, останнім часом, трансляції і з облради та мерії вів "Аверс" - там де пахне грошима, Величко не промахується! :) От депутати нехай скинуться, якщо хочуть щоб їх фейси показували, та ще й з такою якістю як у "Аверса" - лохи платять удвічі!
Стрийко Показати IP 16 Грудня 2010 10:57
Достатньо було б трансляції в мережі (наприклад, на сайті облради або на сайті ВН) - кому треба, той дивитиметься. А пенсіонерам сесія не треба, для чого їм нервуватись на старості літ?
Не торгаш Показати IP 17 Грудня 2010 15:02
Та це ж новий маркетинговий хід: скільки ж людей будуть кидати капцями в тєлік! А потім- в Ельдорадо чи в Фокстрот за новим телевізором! чи серветки купувати, шоб плювки з екранів витирати!...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus