USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Клімчук віддав шматок лісу брату регіонала Горбатюка

2 Серпня 2010 10:15
Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук 26 липня виділив у довгострокове користування лісову ділянку Борису Горбатюку - молодшому брату народного депутата України від Партії регіонів Анатолія Горбатюка.

Про це 2 серпня повідомила прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук 26 липня підписав розпорядження №241 «Про виділення лісової ділянки».

Згідно з ним, приватному підприємцю Борису Горбатюку виділяється у довгострокове користування лісова ділянка площею 0,9 гектара для використання «з культурно-оздоровчою та рекреаційною метою».

Цим розпорядженням майже гектар лісу передається у використання на 20 років, причому «за мізерну плату» - йдеться у повідомленні.

«Чим продиктоване таке рішення, здогадатися неважко. Адже Борис Горбатюк є молодшим братом народного депутата України від Партії Регіонів Анатолія Горбатюка. Свого часу Борис Горбатюк очолював Луцьку районну організацію Партії Регіонів», - інформують свободівці.

Волинська обласна організація Всеукраїнського об'єднання «Свобода» каже, що обурена такими діями голови Волинської ОДА: «Вважаємо це дерибаном народного добра волинян на користь осіб, наближених до Партії регіонів» - пише прес-служба політичної сили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
. Показати IP 2 Серпня 2010 10:18
Клімчук годить Горбатюку,тому,що той проти Башкаленка.
Олесь Показати IP 2 Серпня 2010 10:36
Так суцільна змова всі проти Башкаленка :))) Вночі не виходьте на вулицю бо і там змова... :)
йован Показати IP 2 Серпня 2010 11:09
Горбатюк очолював обласну організацію ПР
Вік 1 Показати IP 2 Серпня 2010 12:31
А шо Клімчуку не довподоби Башкаленко??? Це надумана інформація, просто Башкаленко на посаді 1-го заступника голови ОДА ніяк не акліматизується... Ось Олександр Курилюк після Бориса Петровича фактично найпублічніша персона з ОДА, а він же також регіонал і також проти Горбатюка... Просто Башкаленко не на своїй посаді.....
дідо Показати IP 2 Серпня 2010 13:12
це не дерібан ,це все на благо..Клімчука від клептоманії не відучити...
Всезнайко Показати IP 2 Серпня 2010 14:28
Горбатюк давно не має спільного з Партією регіонів. Як один, так і другий. Просто в 2007 р. попав у списки кандидатів у народні депутати. І жоден Горбатюк не приймав ніякої участі у виборах Президента. Один фізрук, а другий просто п"яничка і барига...
Ivan Показати IP 2 Серпня 2010 14:48
Всезнайку, звичайно Горбатюки не мають ніякого відношеня до ПР :))) адже башкаленко "міцно" взяв керівництво партією в свої руки, нікого не підпускає... так боїться втратити свою посаду, що навіть заборонив приймати в партію нових членів...
Володя Показати IP 2 Серпня 2010 14:52
А я за Горбатюка він принаймні якщо і вибив ділянку то на себе а не на підставних осіб (хоча б це думаю зміг би зробити) він не поводить себе як ті ... інші, що свої доходи від оподаткування ховають...
Валя Показати IP 3 Серпня 2010 08:46
Тут виділяють гектари лісу, а простим людям не хочуть виділити 0,12га під будівництво. А ще повидурювали у людей землі с/г призначення і вирощують бур'яни поблизу культурно-оздоровчого комплексу!!!!!
Агітатор Показати IP 3 Серпня 2010 18:56
Анатолій Олексійович Горбатюк дуже порядний і толковий дядько, от таких треба цінувати і такими треба пишатись. Я йому вірю і не раз переконувався що я правильно роблю.
Андрій Показати IP 3 Серпня 2010 20:20
А от Всезнайко напевно боягуз і людина з комплексом неповноцінності,своїм ім"ям не назвався.Борис і Анатолій Олексійовичі дуже порядні і розумні люди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus