USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На Волині збиратимуть допомогу для спортсменів-АТОшників

18 Жовтня 2016 23:00
Благодійну акцію «Допоможи спортсменам-воїнам АТО» започаткували у Федерації настільного тенісу Волині, спільно з Федерацією боксу Луцька.

Про це інформують організатори акції.

Після завершення обласної першості з пінг-понгу, у Федерації настільного тенісу Волині організували збори, в ході яких вирішили започаткувати акцію під назвою «Допоможи спортсменам-воїнам АТО» та надати посильну допомогу та підтримку солдатам, які перебувають в зоні АТО, серед яких є і багато спортсменів-тенісистів, які захищають кордони нашої держави, ризикуючи своїм життям та здоров’ям.

«Вирішили організувати збір допомоги нашим солдатам, які перебувають у зоні АТО у вигляді продуктів харчування, речей першої необхідності, теплого одягу та засобів технічного характеру», - кажуть в організації.

До акції «Допоможи спортсменам – воїнам АТО» по збору допомоги вирішили також долучитися і адміністрація КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради» та Федерація боксу Луцька. Планується, що акція буде тривати протягом двох тижнів до 28 жовтня, а по її закінченні допомогу відправлять на передову для потреб наших захисників.

«Нехай увага та любов зігрівають душу нашим воїнам», - кажуть організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ще Показати IP 19 Жовтня 2016 12:23
одні нехватчики

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus