USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Розшукують зниклого добровольця родом з Волині

7 Квітня 2016 20:03
Активісти просять усіх небайдужих допомогти з’ясувати долю бійця добровольчого батальйону Петра Ходзінського із Рожищенського району.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці «Народної самооборони Рожище» у соціальній мережі Facebook.

Активісти звертаються до всіх небайдужих людей, волонтерських організацій та військовиків.

«Війна змінила долі багатьох людей, роз’єднала родини, забрала назавжди синів та батьків. До нас звернулася згорьована мати, яка втратила зв’язок із сином, активним учасником Революції Гідності, який ще у травні 2014 року пішов боронити кордони України в складі добровольчого батальйону. Петро Ходзінський, народився та виріс в селі Вишеньки Рожищенського району. Багато хто його запам’ятав, як талановитого художника. Останні вісім років жив та працював в Житомирі», – йдеться у повідомленні.

Петро Ходзінський був одним із перших протестувальників на Майдані.

«Останній раз мама спілкувалася із сином в червні 2014 року. Де служить, в якому місті, в якому батальйоні, абсолютно нічого для матері не сказав, не пояснював: «Мамо, в тебе й так проблем купа…». «Я розумію, що сина вже немає в живих, – плаче згорьована ненька. – Але скажіть хоч, де його могила, щоб можна було до нього прийти…». Лідія Ходзінська зверталася до правоохоронних органів, здала ДНК, але й понині звістки немає. Єдине, що вдалося з’ясувати по ДНК, що серед загиблих в реєстрі Петра не значиться. Загинув? В полоні? Чи ще яка біда сталася… Бог його знає…», – зазначається в дописі.

Тому всіх небайдужих просять розповсюдити цю інформацію, можливо хоч щось комусь відомо.

Всю інформацію можна надавати за телефонами: 050-710-92-73, 093-822-30-84 та 097-960-15-83.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus