USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

«Волиньбаскет» програв киянам битву аутсайдерів

4 Лютого 2016 22:45
Столичний «Інфіз» переміг «Волиньбаскет» у матчі Суперліги Фаворит Спорт з рахунком 97:85.

Про це йдеться на сайті Федерації баскетболу України.

Гості не приховували, що головну ставку в столичному виїзді робили на протистоянні з конкурентом по турнірній таблиці. Тому й не форсували події напередодні в матчі проти Динамо.

А вже з початку зустрічі зі «студентами» лучани показали серйозність своїх намірів. Кияни змушені були брати паузу, аби перевести дихання. Та налагодивши нарешті гру, господарі все ж повернули першу 10-хвилинку на свою користь – 25:22.

Подальший розвиток подій цілком виправдав очікування битви двох сусідів по підвалу турнірної таблиці. Лучани в другій чверті додали, змінивши загальний рахунок на свою користь.

Як це часто і буває в напружених двобоях приблизно рівних суперників, дострокової розв’язки на майданчику не сталося. Гості намагалися утримувати перевагу, та повністю зняти інтригу не могли.

Більше того, нову інтригу додали кияни, зробивши на початку вирішальної чверті ривок – 12:0, змінивши загальний рахунок на +9 очок для себе.

У гостей відверто «не пішла» гра на останніх хвилинах поєдинку, чим з максимальним зиском скористалися кияни. До слова, третя перемога «Інфізу» в сезоні, яка дозволила обійти в таблиці сьогоднішнього суперника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus