USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Волинські та польські правоохоронці разом катались на велосипедах

6 Червня 2016 21:03
У першому поліцейському польсько-українському велопробігу «Безпека та активність без кордонів» взяли участь 45 правоохоронців обох країн. Стартували велосипедисти від села Угринів Львівської області, що знаходиться на українсько-польському кордоні, й фінішували в селі Литовеж Волинської області.

Про це йдеться у повідомленні сектору комунікації ГУНП у Волинській області.

У минулі вихідні, 4-5 червня, співробітники Головного управління Національної поліції у Волинській області взяли участь у першому поліцейському польсько-українському велопробігу «Безпека та активність без кордонів». Правоохоронці двох країн особистим прикладом пропагували здоровий спосіб життя та популяризували велосипедний туризм.

Ініціаторами велопробігу виступила польська сторона - президіальний відділ воєводської комендатури поліції в місті Люблін на чолі із Йолантою Вархол-Ткачик. Його мета – популяризація польсько-української співпраці у сфері безпеки на прикордонній території та популяризація велосипедного туризму.

Учасників спортивного заходу на пункті переходу Угринів Львівської області привітали керівник волинської поліції Петро Шпига, Любленьський воєводський комендант поліції інспектор Павло Доброджей, комендант Надбужанського управління прикордонної служби в місті Хелм генерал Войчех Сковронек, а також представник поліції Республіки Польща в Україні - радник посольства РП в Києві молодший інспектор Томаш Бєлєцкі.

«Співпраця між правоохоронними органами України та Польщі має добрі традиції та яскраві приклади спільної ефективної роботи. Нас об’єднує одна мета – служити суспільству, забезпечувати охорону прав і свобод людини, протидіяти злочинності, підтримувати публічну безпеку й порядок. Приємно, що за часи співпраці між українськими та польськими колегами сформувалися добрі товариські стосунки. Переконаний, що поліцейський велопробіг стане традиційним і сприятиме зміцненню добросусідства й партнерства», - зазначив керівник волинської поліції Петро Шпига.
«Основна мета нашого приїзду – це українсько-польська співпраця. Такі заходи дають нам можливість розвивати між поліцейськими України та Польщі добросусідські відносини. Ми дуже задоволені організацією велопробігу, сприятливою сонячною погодою, настроєм поліцейських», - зауважив воєводський комендант поліції в Любліні Павло Доброджей.
Стартували велосипедисти від села Угринів Львівської області, що знаходиться на українсько-польському кордоні, й фінішували в селі Литовеж Волинської області. Загальна довжина маршруту становила 32 км. У велопробігу взяли участь 45 правоохоронців обох країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
цікаво Показати IP 6 Червня 2016 22:26
а рачки вони не пробували повзати?
Казик Показати IP 6 Червня 2016 22:53
третя фото з низу найпозитивніші поліціянти, вимираючий вид, до 31.12.2016((((((
Рома Показати IP 7 Червня 2016 09:44
Неможу дивитись на фото де Шпига (на ту зверхню, хабарницьку, некомпетентну морду)))!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus