USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Неповнолітній, який скоїв смертельну ДТП на переході біля «Там Таму», – досі в СІЗО

19 Квітня 2022 16:23
Неповнолітній Дмитро Рудюк, який вчинив смертельне ДТП на проспекті Соборності у Луцьку, досі перебуває в СІЗО.

Про це у коментарі Інформаційому агентству Волинські Новини повідомили у прокуратурі області.

Зі слів речниці прокуратури Наталії Мурахевич, уже відбулося одне судове засідання у справі. Наразі розгляд саме перебуває в процесі. Нині ж винуватцеві ДТП шукають іншого адвоката, а сам він наразі перебуває у слідчому ізоляторі.

Читайте також: «Матиме те, що заслужив»: що каже мама неповнолітнього винуватця ДТП, який у суді поводився зухвало, про його вчинок

Нагадаємо, аварія сталася торік 12 грудня близько 14 години на проспекті Соборності у Луцьку. Автомобіль Renault Megane, утікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох пішоходів, які переходили дорогу на пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами. За кермом авто перебував 16-річний лучанин Дмитро Рудюк.

Читайте також: Від удару людей підкинуло в повітря: момент ДТП у Луцьку, в якій 16-річний водій збив 4 людей. Відео 18+

Втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей: у реанімаційному відділенні перебувала 39-річна лучанка, її 5-річний син був у обласній дитячій лікарні; ще чотири жінки отримали забої та переломи і після надання медичної допомоги не госпіталізовувались. 2 січня лучанка, яку збив Дмитро Рудюк на Соборності, померла в лікарні.

Під час судового засідання 10 лютого Дмитра Рудюка взяли під варту просто із зали суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
щура Показати IP 19 Квітня 2022 16:59
НА ПЕРЕДОВУ
Джек до щура Показати IP 19 Квітня 2022 18:04
Тянуть час,бо в СІЗО рік за два
К.лучанин до щура Показати IP 19 Квітня 2022 18:38
Такі придурки там не потрібні бо здадуть все , здадуться рашистам. Оте чудо не цінує життя людей.На передовій працюють хороші , підготовлені специ!
Вася Показати IP 19 Квітня 2022 18:39
А де мав бути?пити пиво....
Конкурент Показати IP 19 Квітня 2022 18:44
А що там з Алфьоровою, чому про це не пишете???
Конкурент Показати IP 19 Квітня 2022 18:49
А що там з Катериною Алфьоровою? Вже забули про неї? Дайте запит в поліцію, придайте розголосу!!! П.С. Про малого сцикуна легше писати? Тоже мені, журналісти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus