USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Позов до Волиньради викликає сумніви у компетенції Савченка, – заява УКРОПу

11 Січня 2019 17:22
Депутати «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» висловили недовіру та піддали сумніву компетентність голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка через судовий позов до Волиньради.

Про це йдеться у зверненні фракції УКРОП до Олександра Савченка. Подібні заяви раніше зробили фракції ВО Свобода та ВО Батьківщина.

Нагадаємо, Волинська обласна державна адміністрація подала позов до суду про скасування рішення Волинської обласної ради про обласний бюджет на 2019 рік. Ймовірно, таким чином Савченко намагається відтягнути процес прийняття та затвердження бюджету задля досягнення цілей майбутньої передвиборчої кампанії.

«Ваше рішення про те, що Волинська облдержадміністрація подала до суду про скасування рішення Волинської обласної ради «Про обласний бюджет на 2019 рік» викликає в нас, депутатів фракції політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» недовіру та сумніви у Вашій компетенції як голови облдержадміністрації. Адже над бюджетом, який Ви оскаржуєте, працювала не тільки комісія з бюджету, але Департамент фінансів Волинської обласної державної адміністрації та усі депутати Волинської обласної ради, які вносили пропозиції», – йдеться у зверненні депутатів УКРОПу.

Також «укропівці» нагадали, що аме депутатам обласної ради волиняни довірили представляти та відстоювати їхні інтереси. Кожен пункт бюджетних пропозицій внесений депутатами відповідно до тих прохань, які надійшли від жителів районів та міст області. Тому після внесених змін бюджет залишився збалансованим, адже були враховані пропозиції громад та закладів комунальної власності.

«Ми вимагаємо відкликати позовну заяву та не перешкоджати роботі найвищого представницького органу Волині, адже кошти з бюджету чекають в районах і містах області», -наголошують депутати від УКРОПу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 11 Січня 2019 21:11
а йому як соловю - все по-барабану. у нього свій пахан. сидить на баньковій
Ляля Показати IP 12 Січня 2019 16:32
Порохобот засланий і зас...аний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus