USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Скандальна екс-секретар Луцької міськради торік придбала авто

31 Березня 2018 20:57
Автомобіль за понад 670 тисяч гривень придбала у 2017 році екс-сектретар Луцької міськради Юлія Вусенко, йдеться у її декларації.

У декларації за 2017 рік Юлія Вусенко вказує, що має у спільній власності квартиру площею 63,9 метра квадратного у Луцьку, а 27 жовтня 2017 року стала власницею легкового автомобіля Audi A3 2015 року випуску вартістю 673,81 тисячі гривень.

Зарплата Юлії Вусенко у 2017 році становила 114,886 тисячі гривень у виконкомі Луцької міськради та 10,97 тисячі за роботу за сумісництвом у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. Ще 10,125 тисячі вона отримала як допомогу при народженні дитини.

Також вона задекларувала готівкові кошти у сумі 60 тисяч гривень та 2,5 тисячі доларів США.

966 гривень вона розмістила на рахунку в ПАТ КБ «ПриватБанк».


Нагадаємо, що депутата міськради Юлія Вусенко з періоду від лютого 2017 року по лютий 2018 року пропустила 12 пленарних засідань сесії міськради, не підготувала жодного проекту рішення та не подала жодного депутатського запиту. Цим самим вона виконала одну з умов, яка може стати підставою для відкликання депутата.

Апогей активності депутата Юлії Вусенко припав на початок 2017 року. Після смерті багаторічного очільника міста Миколи Романюка екс-секретар ради Вусенко не втрималась на своїй посаді. Тоді Львів, мером якого є політичний лідер «Самопомочі» і однопартієць Вусенко Андрій Садовий, потопав у смітті, яке згодом знаходили його по всіх куточках України – від Луцька до Чорнобиля. Тому дозволити вивозити на і так переповнений полігон під Луцьком ще й сміття зі Львова для Вусенко було «партійним завданням», яке вона могла виконати лише втримавшись в кріслі секретаря, який на час відсутності міського голови виконує його обов’язки.

Проте цього не могли допустити депутати міської ради, а тому більшість не підтримала на посаді секретаря ради «сміттєву королеву», як її охрестив Євгеній Ткачук. 15 березня 2017 її звільняють з посади секретаря Луцької міськради. Вусенко не могла змиритись з втратою крісла, та й цього не могли допустити в «Континіумі», який всіляко підтримував її в боротьбі за владу. Додав масла в вогонь і той факт, що Вусенко – наступна в партійному списку на депутатство у Верховній Раді, їй обіцяють омріяне місце, якщо вона зробить все «як треба».

Як жартома сказав на одній з сесій Євгеній Ткачук, Юлія Вусенко «з’їсть свій прапорець «Самопомочі», так їй хочеться влади та солодкої зарплати». Він пожартував, що Вусенко варто сказати, скільки їй потрібно грошей для того, щоб вона назавжди виселилася з Луцька. Наразі діяльність Вусенко полягає в тому, що вона робить гучні заяви в ЗМІ, доводить, що депутати, нібито, не мали права її звільнити, під час сесій публічно називає депутатів «довбой*бами», погрожує, показує непристойні жести та посилає колег «на*уй».

Нещодавно Юлію Вусенко звільнили з посади керівника волинської «Самопомочі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сну Показати IP 31 Березня 2018 22:02
Вусенко - моральне чмо
Луцьк Показати IP 31 Березня 2018 22:22
А на яких авто теперішня влада міста їзде? Напишіть ще й про них трохи!
Кіт Показати IP 1 Квітня 2018 05:43
Вона як вроді розвелась, а живе разом з тим діячем зі сходу і кругом разом, а зараз на морях дупу гріє з ним, а міськрада нехай далі гроші їй платить, вона і далі буде їх відсуджувати, якась нечисть нечистоплотна.
Ммммиим Показати IP 1 Квітня 2018 08:36
Гарна машинка
Анонім Показати IP 1 Квітня 2018 10:11
Не набридло в білізні копирсатися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus