USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Свиня у Стиру, інтим-салон, жінка, яка відчайдушно хоче заміж: луцькі перипетії 2017

4 Січня 2018 15:33
Неочікувані зізнання, викриття, що шокують, насмішки та драматично-абсурдні ситуації – так, окрім політиків, минулого року «потішити» лучан вдалося також працівникам сфери послуг і звичайним мешканцям Луцька та Волині. Протягом 2017 року вони часто неабияк дивували своїми провокаційними вчинками.

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує читачам пригадати курйозні випадки, які зовсім нещодавно сколихували Луцьк і потім ще довго залишалися серед топових тем для обговорювань.

Старий ринок & «Ревізор»

На початку жовтня з інспекцією на Старий ринок завітала команда «Ревізора», яка назвала місце торгівлі розсадником антисанітарії.

На численні порушення підприємці ринку не знайшлися що відповісти, тож почали досить агресивно поводитися – перешкоджали зйомці, викликали поліцію, закривали торгові пункти.

«Де ж ви раніше були?! Це що, подіум?» – обурювалися журналістам продавці.
Інтим-салон у центрі міста

Майже півроку в самісінькому центрі Луцька й під боком у правоохоронців працює спа-салон «Карамель», який пропонує «зануритися у світ релаксу та забуття, виплеснути сексуальну енергію та отримати максимум задоволення».

Після того, як на діяльності салону, де надають послуги інтимного характеру, більшу увагу зосередили журналісти, ніж правоохоронці, заклад частково розширив свою клієнтську базу й розпочав працювати «у підпіллі».
«Озброєний» весільний кортеж

Неабияк насторожили свого часу лучан молодики, які дорогою до місцевого РАЦСу виглядали з люків автомобілів і розмахували «автоматами Калашникова». На щастя, ніхто не постраждав, адже зброя виявилася іграшковою, що, однак, не завадило патрульним відреагувати на виклик небайдужих містян і провести бесіду з чоловіками.
Порушення в супермаркетах

Неодноразово лучани заявляли про випадки порушень, зокрема щодо продажу прострочених продуктів і грубого ставлення продавців, які фіксували в магазинах Луцька. Містяни жалілися на зіпсовані товари, неввічливе ставлення персоналу супермаркетів і шахрайство з етикетками.
«Заплив» мертвої свині

В останній день головного музичного фестивалю Волині «Бандерштат» мережею поширилася новина про те, що музичне дійство готується відвідати особливий гість – мертва туша свині, яку місцеві виявили в річці Стир.

На щастя, на «Бандерштат» свиня таки не потрапила.
«Промінь» vs «ПортCity»

По-особливому привітати оновлений РЦ «Промінь» із відкриттям на початку осені вирішив його конкурент ТРЦ «ПортCity», розмістивши на біг-бордах міста промовисті ілюстрації – кількісні порівняння паркомісць чи магазинів обох центрів.

РЦ «Промінь», своєю чергою, на тролінг і численні фотожаби від інтернет-користувачів відреагував спокійно й подякував за привітання.
Освідчення-розіграш

Прикордонник-лейтенант разом зі своїм другом підготував цілий сценарій, аби освідчитися своїй дівчині. У його реалізації хлопцю допомогла Державна прикордонна служба.

Так, коханій прикордонника на пункті пропуску через державний кордон «Ягодин» підкинули в автомобіль два пакунки з білим порошком і влаштували допит, пригрозивши чималим терміном ув’язнення. Після пережитого стресу на дівчину чекала приємна несподіванка – 101 троянда й зізнання в коханні.
Виклик із відчаю

На нетиповий неправдивий виклик довелося оформляти протокол луцьким патрульним – лучанка зателефонувала до поліції й повідомила про те, що її побили невідомі й викрали телефон.

Як з’ясувалося, жінка просто захотіла заміж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus