USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Три «Б» команди Романюка. Частина друга

14 Лютого 2011 10:42
Формування «уряду» Луцька – його виконавчого комітету - стало черговим випробуванням для міського голови. І ще одним свідченням живучості принципу трьох «б» - безініціативності, безсистемності і безпорадності, які видно з більшості рішень, що приймаються на Хмельницького, 19, у Луцьку.

Адже як інакше можна пояснити те, що й через три місяці після затвердження кількісного складу виконкому міський голова Микола Романюк не здатен не те що «проштовхнути» через депутатський корпус потрібних йому членів виконкому, але й навіть визначитися, кого ж він хоче бачити на двох усе ще вакантних кріслах у виконавчому комітеті?

Яскравим свідченням цього став випадок під час сесійного засідання 26 січня. Коли на порядку денному постало питання обрання ще двох членів виконкому, міський голова почав розказувати, кого ж «висувають» на ці посади різні політичні сили і громадські організації.

Його попередник Богдан Шиба, нині депутат міськради, нагадав Романюку: кандидатів у члени виконкому має пропонувати депутатам міський голова. Сам. Прийнявши виважене рішення. Обґрунтувавши його перед депутатами. Спробувавши переконати їх, що саме ця людина, яку він пропонує, має бути у виконкомі. Тим самим взявши частину відповідальності за роботу цієї людини на себе.

«Тож пропонуйте!» - сказати депутати Романюку. «Я поки що знімаю це питання з розгляду. Я можу це зробити?» - поспішив відповісти Романюк…

Читайте також Три «Б» команди Романюка. Частина перша.

13 друзів Оушена

Міський виконавчий комітет налічує 13 членів. Сьогодні їх – 11. Два місця – вакантні.

Шестеро осіб у виконком потрапили за посадою – міський голова, усі четверо його заступників та секретар ради.

Міськрада мала призначити ще сімох членів. П’ятьох із них призначили відразу ж після того, як затвердили кількісний склад – ще 25 листопада. Ними стали начальник Луцького міськвідділу УМВС Роман Крохмаль, представник великого будівельного бізнесу Віктор Чорнуха, директор Луцького автозаводу Володимир Гунчик, підприємці Євген Мельник та Юрій Циганюк.

Роман Крохмаль потрапив до цього списку «за інерцією». Традиційно за мерства Богдана Шиби до складу виконавчого комітету включали правоохоронців.

Віктора Чорнуху пов’язують з Романюком давні дружні стосунки. Лобіював Чорнуху сам Романюк.

Проти іншого члена виконкому та давнього колеги Романюка – Володимира Гунчика – заперечували представники фракції «За Україну!» та частина фракції «Батьківщина» у міській раді.

Причиною цього став той факт, що Гунчик, скориставшись моментом, стягнув з міського бюджету Луцька через виконавчу службу вартість тролейбуса, розрахуватися за який мала держава.

Микола Романюк «проковтнув» цю «дрібницю», але, за інформацією джерел у міській раді, незабаром депутати ініціюватимуть виключення Володимира Гунчика зі складу виконкому.

Не свої, але потрібні

Підприємець Євген Мельник потрапив у виконавчий комітет за умовною «квотою» фракції «Свободи» у Луцькраді. За те, аби одного зі спонсорів цієї політсили на Волині взяли у виконком, «свободівці» у міськраді підтримали Василя Байцима і Юрія Вербича під час голосування за них як за заступників мера.

Це, до речі, дало підстави частині опозиційних сил навіть стверджувати, що «Свобода» зрадила домовленості: тоді, перед сесією, опозиційні сили домовлялися не підтримувати Байцима і Вербича.

Та обіцянка виконкомівського крісла для Мельника, очевидно, заставила «свободівців» змінити думку.

Не зовсім зрозумілим лишається питання, для чого Мельнику крісло у виконкомі? Адже у більшості питань «Свобода» у міськраді позиціонує себе як опозиційна до влади сила. А свій виконкомівець хоч-не-хоч, а заставить цю партію брати частину відповідальності за владні рішення.

І навіть можливість відстоювати бізнес-інтереси своїх однопартійців не переконливо пояснює бажання Мельника, у якого власний бізнес не пов’язаний з Луцьком, бути членом виконкому.

А ось Юрій Циганюк, який потрапив у виконком за умовною «квотою» «Батьківщини», отримав місце у виконкомі як компенсацію за роботу у виборчій комісії на користь «Батьківщини» та відмову від балотування у депутати на місцевих виборах.

Кажуть, Циганюк – найкомфортніша з усіх запропонованих «Батьківщиною» для Романюка кандидатур. Бо найменш конфліктний і, за висловом одного з «тимошенківців», найменш зубастий.

Вакантні й ласі

Два місця у виконавчому комітеті наразі є вакантними, і претендентів на них вистачає. Спочатку постійна комісія з питань депутатської діяльності, етики та регламенту, рекомендувала сесії міськради затвердити кандидатури Ігоря Гузя та Юрія Бондарука - брата депутата-тимошенківця Романа Бондарука.

Кандидатуру Гузя лобіювала депутатська фракція «За Україну!». Ігоря Гузя не проти бачити серед членів виконкому і сам Романюк. Адже, з одного боку, він отримає лояльність чотирьох «багнетів» у міськраді (саме стільки нараховує фракція «За Україну!»).

З іншого боку, Романюк знає, як Ігор Гузь вміє критикувати владу і який резонанс це може отримати у ЗМІ. Романюк цього не хоче. Романюк - не «товстошкірий» губернатор Клімчук, який на численні критичні випади з боку Гузя, практично не звертає уваги.

Хоча, за деякою інформацією, замість Гузя Микола Романюк може включити до складу виконкому свою людину - Григорія Павловича, який є головою обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану.

Юрія Бондарука на члена виконкому пропонувала «Батьківщина». Проте у перший день чергової сесії міської ради Микола Романюк заявив, що хоче ще подумати, та не став вносити ці кандидатури на голосування.

А вже наступного дня він був готовий висунути лише кандидатуру Юрія Бондарука. Проте, як виявилося на засіданні фракції «Батьківщина», за кандидатуру свого однопартійця були готовими проголосувати лише 8 депутатів із 23.

А тому це питання було вирішено навіть не ставити на голосування.

Причиною цього, як повідомляють джерела в «Батьківщині», є те, що частина фракції «тимошенківців» за умови висунення Романюком тільки одного їх кандидата у виконком, воліє підтримати не Бондарука, а іншу кандидатуру – Володимира Пащенка.

Формула доводиться

Нерішучість міського голови не дає, здавалося б, вирішити найпростіше питання – включити ще двох членів виконкому у його склад і нарешті перейти від дріб’язкового ділення посад до вирішування серйозних проблем міста.

Романюк хоче бути «добрим» до усіх – відтак не може вибрати з чотирьох, запропонованих йому кандидатур, двох тих, кого внесе на розгляд депутатів.

Принцип «партійних квот» при формуванні виконкому доповнює у «формулі дій Романюка» принцип «любих друзів» - особисті друзі мера мають стати, на його думку, гарантією стабільної роботи виконкому.

І, схоже, він у це вірить. Адже, за свідченням громадських спостерігачів, воліє навіть не проводити голосування під час засідання виконкому…

Далі буде…

* * *
P. S. Автор при підготовці цього матеріалу спілкувався з колишніми чиновниками високого рангу, які знаються у сфері державного управління – у кожного в підпорядкуванні був не один десяток людей.
Інша категорія експертів - експерти добре знайомі із ключовими фігурами, призначеними Романюком. На жаль, поки ці експерти побажали залишитися неназваними.
* * *
P.P.S. У третій частині матеріалу «Три «Б» команди Романюка» читайте про процес і особливості реорганізації виконавчих органів міськради та призначення керівників структурних підрозділів.


Андрій ЛУЧИК, експерт ЦПАВК - спеціально для «Волинських новин»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 53
NFK Показати IP 14 Лютого 2011 11:07
ця аналітична заметіль може бути охарактеризовано коротко або... ну не подобається мені Романюк на посаді міського голови, або.. ну заплатили мені добре )))от і не подабається мені нинішній міськи голова ))
Андрій Лучик до NFK Показати IP 14 Лютого 2011 11:30
Про те, чи подобається чи ні, варто судити за реальними справами міського голови, а не за особистими симпатіями. Погодьтеся, поки що за майже 100 днів Романюк нічим не запам"ятався та ніяк себе не показав. У комунальному господарстві Луцька намічається тенденція до погіршення надання комунпослуг. Невелкий штрих - прибирання снігу перед новорічними святами. Робота була організована на дуже низькому рівні, це при тому, що всі необхідні ресурси (люди, техніка, час) були. Ані Шиба, ані тим більше Кривицький собі такого не дозволяли. Або вчорашнє посипання тротуарів піском. Почали посипати центральні вулиці лише після обіду, не кажучи вже про прибудинкові території. Скажіть, не знали, що буде мороз, а перед тим була відлига? Це проблема роботи блоку ЖКГ міськради. І саме Романюк залишив їх біля керма. А внаслідок відсутності контролю над діяльністю цього блоку, керівники "розслабилися" і маємо те, що маємо.
VGJ Показати IP 14 Лютого 2011 11:18
справді, аналітикою тут і не пахне, надто слабко і мілко. Це скоріше пісня узбекського акина - "что вижу, то - пою". А "вижу" не багато і не далеко.
Антон Показати IP 14 Лютого 2011 11:32
Ви чмирі хавало своє закрийте. Романюк нормальний мужик він вже стільки всього для міста зробив, що вам і до кінця життя цього не зробити, Людяність та порядність переможе.
так до Антон Показати IP 14 Лютого 2011 12:17
і що ж такого романюк для міста зробив, крім того, що взяв участь у створенні банку коломойського і ко.
VSC до Антон Показати IP 14 Лютого 2011 13:26
Ой, а можно поподробнее? А? Нам ведь много и не надо. Нам, снег бы убрать с тротуаров, лед сколоть, сосульки сбить. А сколько замов у него, и кто и когда украдет миллион из казны, нам это по-барабану. А "людяність і порядність" со словами "чмирі" и "хавало" рядом как-то не уживаются, Антоша. Как-то так.
))) до VSC Показати IP 14 Лютого 2011 23:03
VSC, мне кажется, что Антон эдак въедливо стебанулся...
Жужу Показати IP 14 Лютого 2011 12:10
Так починає працювати відділ агітації та пропаганди міськради. Брати та сестри спокійно. Андрій правий в тому, що Романюк ніц не зробив для міста. Тільки бла і ля ля ля
Віце-мер Показати IP 14 Лютого 2011 12:19
А що зробив? Де воно, те що зробив? Заховав, як котик в глину?
35 Показати IP 14 Лютого 2011 12:28
Цiкаво, якщо товкти воду у ступi, то вона закiпить хоча б до наступних виборiв?
27 Показати IP 14 Лютого 2011 12:51
А чому б не запровадити ноу-хау в гаражi мiськради - той самий тролейбус замicть численних службових авто? Ну, щоб бути ближче до народу!
Читач Показати IP 14 Лютого 2011 13:17
Про те, як "наробив" Лучик, як кіт на глині, читайте в "Волинській правді". Сьогодні. Вже!
Читач до Читач Показати IP 14 Лютого 2011 13:55
Але ж бред там надрукований!!! До кінця дочитати не зміг, знудило! ВП перетворилася в помійну яму для анонимів :-((
))) до Читач Показати IP 14 Лютого 2011 20:31
спасибо за ссылку, насладилась. По стилю попахивает Чечелюком со всеми вытекающими последствиями ;-) Лучик, мои поздравления. Видимо, даже начинающая аналитика кое-кого проняла настолько, что начали писАть онанимки на ВП в твою честь )))
алекс Показати IP 14 Лютого 2011 13:25
Чого можна чекати від бувшого комсомольця?Що не доручи,все завалить.Це ж не жидівським банком керувати,амістом,де живуть люди.
volkswagen Показати IP 14 Лютого 2011 13:30
А Шибу - кондуктором!
Ромко Показати IP 14 Лютого 2011 14:14
Як добре, що існує Інтернет! Можна кожну ср*нь сюди скидати. А головне, - жодних витрат: ні на папір, ні на друк, як то в газетах!!! Бо назвати "витратами" такі аналітичні потуги якось палець по клавіатурі не стукне. Пишіте, "аналітики", пишіте, адже своєю інтернет-творчістю головне, ви практично нікому не шкодите. Бо паперу шкода на такий "аналіз".
Аліна Показати IP 14 Лютого 2011 16:08
Романюк - прекрасна, чудова, добра людина. Але що він може зробити, якщо всі ним керують? Всі щось хочуть. Користуються його добротою, він не може відмовити. Його слово - ніщо. Він не для влади. Він порядний і тому нічого не виходить, бо всі цим користуються.
VSC до Аліна Показати IP 14 Лютого 2011 18:16
Мы не невесту выбирали, мы, с дуру, такого мера выбрали. Говорю "мы" за всех лучан, лично не голосовал за него. Прекрасные качества вы называете, просто агнец божий. А раз он такой безотказный, то передайте ему мою просьбу: "Уважаемы мер, пожалуйста очистите наш город от снега и льда, а то нам, простым смертным ходить по тротуарам невозможно". Надеюсь не откажет?
Економіст Показати IP 14 Лютого 2011 16:54
Юра Ричук, коли ти заборониш чи сам перестанеш ставити абсурдні речі? Тут немає ніякого аналізу, ніяких підстав і аргументів. Лучик з педагогічною освітою не може судити про людей і їх роботу, взявши на себе роль екперта-сомозванця. Людина не має права створювати громадську думку, не знаючи тих речей, про які говорить, як ми з тобою не можемо судити про Міланську оперу. В виконком взяли кращих людей міста. Гунчик платить 40% податків міста. За рахунок нього живе уся бюджетна сфера Луцька. А Чорнусі належить 80% промислового, житлового і соціального будівництва області. А начальник міліції завжди був членом виконкому - ще з часів голови місті Миколи Бездушного (1965 рік), а не "по інерції" від Шиби. Чи знає про це Лучик? Чим він керується? Чому він використовує видання для брехні і невігластва? Не брати ж виконком напівкримінального Столяра чи його безробітного друга Бондара?
Юрій Ричук до Економіст Показати IP 14 Лютого 2011 17:21
Чуєш, "Економісте". Я замучився тут уже говорити. Тому скажу востаннє: аналіз авторський, тому звинувачення в "абсурді" безпідставні. Критика доречна, але написана від імені анонімів - малоефективна. Таку критику доречніше називати "обсираловом". Тому вибач, не пускатимуся з тобою в дискусії. Хочеш діалогу - балакай відкрито.
Стрийко до Економіст Показати IP 15 Лютого 2011 11:11
Ричук все робить правильно. На кожному пристойному сайті є думки різних людей. Ричук правий, ніхто не заважає Вам написати іншу аналітику під своїм ім'ям
Журналіст Показати IP 14 Лютого 2011 17:28
Пане Лучику! цікаво тебе читати, лише треба за живіт триматись. А чи не міг би ти в своєму черговому серіалі розповісти, що їдять нові пришельці в виконоком і раду? Яку білизну носять і з ким сплять, яка в них група крові? Є багато способів самовираження і підтвердження своїх амбіцій. Серед них (в стилі Герострата) покласти за пазуху гранату Ф-1 і зірвати... Щоправда, не в людному місці. Так можна залишитись в анналах історії, бо твоя "журналістика" і "експертиза" такого задоволення тобі не принесе.
Економіст Показати IP 14 Лютого 2011 18:06
В мене немає звинувачень, жодного нецензурного слова, лише факти. Це ти зібрав команду обсиральників, через те тобі можна писати лише анонімно. І ці осбиральники, як ти висловлюєшся, працюють в одні ворота. Тобі вже нагадували, щоб ти перестав бути тарантіно, пора й тобі балакати відкрито. На дуже слизьку стезю ти став.
АРМАДА до Економіст Показати IP 14 Лютого 2011 22:36
До АНоекономиста Ты дрочила Юрца не трогай. Сри на Волынской правде или еще где. Не нравится ресурс и работа этих журналистов ищи другой ресурс и наслаждайся. Тут ресурс для людей правильной ориентации Юра респект Вам и уважуха с праздником
Профі Показати IP 14 Лютого 2011 19:02
Весь цей сир-бор з приводу матеріалів Лучика, і тут і на Волинській правді, через те що гонорар отримує Лучик, а не якийсь самозакоханий анонім. Ось і все.
Михайло Наход Показати IP 14 Лютого 2011 21:06
Шановні читачі та коментатори мабуть найлегше коментувати роботу зроблену Андрієм Лучиком, але найцікавіше те, що дуже важко знайти свідомих та обізнаних людей у Луцьку, які б відверто сказали чи написали, що Андрій написав неправду про кадрову політику міського голови. Можливо деякі твердження дійсно не до кінця аргументовані, але формат матеріалу не дозволяє зробити його дуже глибоким. Якщо хтось, хто піднімає істерію напише на цю тему більш аргументований і глибший матеріал - без проблем розміщу його на сайті ЦПАВКу, думаю "Волинські новини" також не відмовлять у розміщенні. Давайте вчитись критикувати конструктивно.
))) до Михайло Наход Показати IP 14 Лютого 2011 22:41
Міша, до кого ти звертаєшся? Якби могли, написали б. Але поки що опоненти розродились лише тупим наїздом на безвідмовній "ВП". Шкода.
Михайло Наход до ))) Показати IP 14 Лютого 2011 22:54
Я оптиміст і хочу вірити, що на Волині є журналісти та експерти, які можуть покращити аналітичне наповнення інформаційного простору регіону. Та й хочеться мати конкурентів на цьому ринку, щоб самим швидше вдосконалюватись.
))) до Михайло Наход Показати IP 14 Лютого 2011 23:01
Просте питання: хто їм за це заплатить? і хто з нас насмілиться не прогибатись перед владою, а дійсно вказати, що так, а що не так? Тоді ж перестануть падати ласі шматки з хазяйського столу. Так що ви, хлопці, поки що саменькі.
Оля Показати IP 14 Лютого 2011 23:40
Ну Лучик респект тобі і уважуха - такої популярності ти мабуть зроду не мав :) Цікаво, що відповідь на твою частину першу міська рада "рожала" цілий тиждень - коли з"явиться ще одна? Мабуть автор довго з запою не вийде - це ж як треба напитися щоб аналізувати анліз Лучика.
не-аналітик Показати IP 15 Лютого 2011 16:34
насправді багато чого не розумію. перш за все, політики видання "Волинські новини", яке провокує і дійсно створює таку собі болотну яму в інтернеті. думаю, багато хто погодиться, що "аналіз" Лучика-ніякий не аналіз, це так зване «мочилово» Романюка (щодо власної думки – так, людина має право на думку, для цього є блоги, різного роду соціальні мережі і т.д.). на "Волинській правді" теж не аналіз. це звичайне відгавкування. брудне відгавкування на користь Романюка. честі їм це також не робить. але треба розуміти, що корінь цього всього – аж ніяк не в Лучику чи Царенкові, чи ще комусь там. корінь - у сфері впливів, конфлікті інтересів і великих грошах. тому не зрозуміло, для чого тут оцей весь бруд, і тим більше не зрозуміла участь головного редактора видання з доволі хамською поведінкою і просторічною лексикою (Юрій Ричук Вчора 17:21 Відповісти "Чуєш, "Економісте".., таку критику доречніше називати "обсираловом".). і взагалі, Юрію, не гоже головному редактору на шпальтах свого видання висловлюватись ненормативно чи суржиком, навіть у коментарях.
Юрій Ричук до не-аналітик Показати IP 16 Лютого 2011 00:13
Ой, я ваш коментар про "хамську поведінку" мамі покажу, вона мені весь час каже, що я надто чемний і тому на мені всі їздять )))). А щодо іншого - я обізатєльно учту ваші зауваження
журналіст до Юрій Ричук Показати IP 16 Лютого 2011 10:07
Юрій Ричук відповідає у стилі "головного редактора" - що тут скажеш.. не треба мамі показувати, який бруд ви продукуєте, ну, і не розчаровуйте маму у своїй "чемності".
кубік до не-аналітик Показати IP 17 Лютого 2011 18:36
До чого тут стиль головного редактора взагалі? До чого тут Юрій Ричук? Він теж людина і має право висловлюватися так, як вважає за потрібне. Ще б ви всіх журналістів так критикували за некоректне висловлювання. Це більше називається - нема за шо вчепитися. Здається, тут йде обговорення статті, а не мами редактора і його культури висловлювань. Я знаю його особисто, і таких ще журналістів на Волині треба пошукати. Бо він не підгинається під усіма придурками, а гне свою лінію, що й повинен був би робити кожен журналіст(при чому дає висловлюватися таким гамнюкам, як ви, на цьому сайті. А міг би взагалі повидаляти куди подалі всі ваші брудні слова.) Тому, поважайте хоч себе - і замість того, щоб зливати бруд на когось, зробіть якесь добре діло. Принаймні, Ричук це робить - дає можливість ВАМ, "добрі" люди, вести дискусію, щоб у нас хоч десь була Д-Е-М-О-К-Р-А-Т-І-Я! І кожен мав право на свободу слова.
Перехожий Показати IP 15 Лютого 2011 20:46
Тут трохи справа в іншому. У цьому так званому виданні "Волинські новини" чітко відпрацьована схема "коментарів". Все примітивне, як мішок соломи. Закидається "тема", потім її починають обговорювати. На цих кілька брудних слів накидаються, як голодні шакали, всякі стрийки, тарантіни, тетянки, мірни. їх небагато, але це всі "свої" люди. Вони представляються і іншими іменами. З них виходить увесь бруд на всіх представників влади, бізнесу, священників, простих людей. Кого б не зачепили. Всі названі псевди - це так звана редакція і найближче оточення. Я просто назвав винуватців чи створювачів цього смердючого кубла, цього озера гноївки, яка смердить за кілометри. Довго ця ниточка витись не буде. Вже над цим питанням працюють досвідчені люди.
Юрій Ричук до Перехожий Показати IP 16 Лютого 2011 00:21
підкоп? відвідувач-камікадзе? викривальна стаття на шпальтах іншого видання? казахський вірус з проханням самим видалити всі файли? публікація моїх дитячих фото на колінах у Гітлера з підписом "Бажання творити зло йому привили з пелюшок"? молю, скажи, ЩО ВИ ЗАДУМАЛИ???????
кубік до Перехожий Показати IP 17 Лютого 2011 18:45
Якщо це "смердюче кубло", як ви виразились, пане Перехожий, то чо пхаєте свого носа на цей сайт. не псуйте, нам, читачам, настрій. До речі, ще не смердить?
Стрийко до Перехожий Показати IP 19 Лютого 2011 14:16
Дякую, що мене згадали. Треба сказати Ричуку щоб виплатив мені зарплату за січень:)
Юрій Ричук до Стрийко Показати IP 19 Лютого 2011 23:24
Не пали кантору. За грошима приходь, як стемніє.
Юрій Показати IP 15 Лютого 2011 23:35
Перехожий, це погроза, чи як? Тезці: Юр, оце так ви дістали цих пациків, браво. Перевірте свою техніку, думаю, те, що сталося тиждень тому повториться, Борису Петровичу у березні - 60.
Волиняка Показати IP 16 Лютого 2011 10:41
Завили, заскавучали скажені пси Романюка (перехожий, не-аналітик і т. д.) Насправді це кілька людей які відпрацьовують кілька копійок, кинуті їм з барського плеча червонопикого Миколи Ярославовича. А банкір як я бачу боляче реагує на критику, навіть таку негостру як у Лучика. До речі на захист лучика. він (як і Ричук) хоча б не ховається за псевда, веде дискусію відкрито під власним іменем. А ви романюкові підлабузники і підгавкувачі, чого боїтесь? Чи ви такі ж продажні і безпринципні?
NFK Показати IP 16 Лютого 2011 11:02
Юрій Ричук, як редактор поступає абсолютно правильно, розміщуючи матеріал, який викликає широке обговорення, увагу, а значить і рейтинг видання. Те, що він матеріал однобокий, це питання до автора і смаку читача.
Алла Показати IP 16 Лютого 2011 12:10
Прикро, що наші владні обранці окрім принижень опонента через анонімів більше нічого сказати не можуть. Коли нема чого сказати, то лишається лише такий примітивний агерсивний архаїчний спосіб: обзивати. Ну і звісно анонімні матеріали не характеризують авторів як розумних людей (розумні люди не стануть так висловлюватися), то хто ж підписуватиметься?
зеня Показати IP 16 Лютого 2011 15:31
от шо ви вз"їлися? тут хоча б коменти пускають. а на вп, де опублікували критику на критику лучика - навіть коменти не ставлять.
Алла Показати IP 16 Лютого 2011 16:02
на ВП потім напишуть кілька потрібних коментів у підтримку провладного писарчука-аноніма, бо ж на більше не здатні. На більше і розумніше у них розуму бракує. Вистачає лише на примітивні обзивання, за які соромно підписуватися
Алла Показати IP 16 Лютого 2011 16:20
У публікації на ВП анонім «Царенко» (вже у самому псевдо - підсвідома манія величі) пише: "Я розумію, що всім треба заробляти собі і своїй сім’ї на прожиття, але для цього є більш достойні методи": цікаво, це він до кого? А чим оце він там займається? У нього дійсно з достойними методами проблема! А ще вважає себе фахівцем-журналістом після усяких обзивань. Хочеться порадити великому аноніму-ЦАРЕНКУ з приводу нестримного бажання обзиватися - почитати для початку Фрейда. Щодо діагнозів – звернутися до спеціалістів-психіатрів аби йому хоча б пояснили у який спосіб ставиться діагноз (безпосереднє обстеження у лікаря, спостереження, серйозна діагностика) і що то за діагнози такі (можливо після споглядання на дійсно хворих аноніму стане хоча б ніяково). Ці ж поради стосуються й пана мера, якому варто ще й порефлексувати (пізнати себе й інших і себе через інших). А щодо анонімного підпису публікації, то лишаюся тієї думки, що вже писала: під писаниною на ВП розумна людина не підпишеться, бо справді розумного у обох «відповідях на публікації про Романюка» немає. На ВП цей коментар, звичайно, не ставлять.
AL Показати IP 16 Лютого 2011 16:55
А ще філюка сюди забули, зі своїми синами, які на мерседеси пересіли, скоро в кабінети пересядуть.... Да і башкаленки на підході....
Ліза Показати IP 16 Лютого 2011 18:49
Романюк сексі! Люблю його!
Краще б я помилявся Показати IP 16 Лютого 2011 21:31
Дуже цікава та симптоматична ситуація - те що знайшлося якесь убоге «Царенко», яке наваяло свій опус, нічого дивного в наш голодний час не має. Але! Це ж хтось замовив і заплатив! І хто ж може бути це "Це"? Напевно той, кого найбільше зачепила стаття. Знаючи великий нарцисизм нового мера та те, що він дуже переймається читанням інтернету, виходить бздурний висновок - велика імовірність що таке реагування замовив Романюк! Ви собі уявляєте спосіб мислення такого мера? Щасливе майбутнє чека Лучан!
лунанки Показати IP 17 Лютого 2011 10:44
Нехай Романюк не тільки читає, але й працює. Буде більше знати думку лучан, може візьметься за порядок? Що правда в очі коле? Симпатичний як чоловік, але треба ж і порядок у місті. Одні борги і борги..А депутати навіщо?
Костя Показати IP 18 Лютого 2011 12:53
Романюк ,манкурт і пристосуванець продасть все за прибутки свого клану.Людина нікчемна готова всі прислужитись холуям Януковича.
володя волинський Показати IP 19 Лютого 2011 10:50
Романюк звичайний корумпований чиновник і дбає лише, щоб не відібрали награбовані статки.Буде робити все що замовлять бандити януковича.Нікчемний чиновник якого скоріше треба переобрати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus