USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«У «Новій лінії» порушують права споживачів», – луцький депутат. Оновлено

7 Грудня 2021 17:52
У гіпермаркеті «Нова лінія» у Луцьку порушують права споживачів, оскільки про окремі товари не можна знайти інформації українською мовою. Порушення у цьому гіпермаркеті та в інших торгівельних закладах громади вимагають усунути.

Відповідний депутатський запит під час 22-ї сесії міської ради озвучив депутат Михайло Щур.

Обранець громади повідомив, що він ще як член виконкому в грудні 2019 вносив на розгляд виконавчого комітету проєкт рішення про здійснення контролю за дотриманням законодавства щодо захисту прав споживачів. Він нагадав, що у грудні 2019 року була в Луцьку була спроба започаткувати та налагодити роботу кафе «Rest Or Run» на вулиці Винниченка з порушенням чинного законодавства України. Кафе все ж не відкрили, але й проєкт рішення не підтримали. Хоча було прийнято рішення про направлення листа до Головного управління держпродспоживслужби у Волинській області, однак у відповідь на адресу виконкому прийшла лише відписка.

«25 листопада та 1 грудня я відвідав гіпермаркет «Нова лінія», де став свідком, як порушують права споживачів. Мова йде про повну інформацію про товар на державній мові. Про окремі товари я не зміг знайти інформацію на будь-якій знайомій мені мові. Я звертався до працівників гіпермаркету усунути ці порушення, однак отримав відповідь, що це вирішує центральний офіс. Відсутність такої інформації про товар в мене породжує припущення, що товар призначений для реалізації не в межах нашої держави», – наголосив Михайло Щур та попросив вжити заходів щодо припинення порушень прав споживачів торгівельними закладами на території громади.

Депутати підтримали запит колеги.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Уточнення від 15.12: редакція перепрошує у читачів та додає уточнення до третього абзацу тексту, адже спочатку не було зазначено, що йдеться про події 2019 року та роботу кафе «Rest Or Run». Щодо гіпермаркету «Нова Лінія» звернень Михайла Щура не надходило.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Не депутат Показати IP 7 Грудня 2021 19:32
А як курячий код питають,то права не порушують???? Права гарантовані Конституцією!!!!!! Україна,вставай! 12.12.2021 року проти прийняття геноцидного законопроекту 4142
С1 до Не депутат Показати IP 8 Грудня 2021 14:57
Головою вдарилось, бідне
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2021 22:31
Свободівці починають знову піаритися))) До виборів готовляться))
Дідо Показати IP 8 Грудня 2021 03:19
Немає більших проблем аніж оця, з пальця висмоктана. Скажіть нехай йде проспиться.
Лучанин Показати IP 8 Грудня 2021 09:44
Незрозуміло де їх цетральний офіс, що допускає до розповсбдження реклами ваз(жигулів) на 8 році війни.!
Лучанин Показати IP 8 Грудня 2021 10:34
Часто відвідую цей торгівельний центр, ніразу такого не зустрічав. Щось схоже на якісь піар))) Хай краще наші депутати роботою займаються!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus