USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В обласній лікарні буде цілий лабораторний комплекс

14 Червня 2012 10:37
Невдовзі у Волинській обласній лікарні відкриють цілий лабораторний комплекс. Тут медики зможуть прийняти 200 пацієнтів за годину.
Про це розповів головний лікар медзакладу Іван Сидор під час урочистостей з нагоди Дня медичного працівника 13 червня.
Зі слів Сидора, зі всіх 8 областей західного регіону України оперативні втручання із зупинкою серця роблять лише у Волинській обласній клінічній лікарні та ще – у медичних закладах Львова.
Він стверджує, що тільки протягом двох останніх днів в обласній лікарі зробили 5 таких операції. А за рік – до півтисячі. «Одночасно клапани міняємо і аортокоронарне шунтування робимо», - розповідає Сидор.
«Наші пацієнти мають можливість отримати тут висококваліфіковану допомогу і не їхати десь за кордон у Польщу чи в Німеччину», - додав медик.
Також Сидор розповів про модернізацію Волинської обласної клінічної лікарні. З його слів, за час його роботи у медичному закладі коштів у його розвиток вклали чимало. Так, лише за декілька останніх років побудували корпус «А» і «Б», овочесховище, нову котельню. Окрім того, реконструювали 15 відділень. Сидор стверджує, що для здійснення усіх ремонтних робіт у лікарні залучили більше 30 мільйонів гривень державних субвенцій.
«Ми сьогодні створили клініку, яка за змістом роботи відповідає європейському рівню», - переконаний медик. Сидор поділився також планами на майбутнє. Так, у обласній клінічній лікарні невдовзі відкриють відремонтовані відділення лапароскопічної хірургії (хірургії органів черевної порожнини, – «ВН»), щелепно-лицьової хірургії, очне та пульмонологічне відділення.
Окрім того, невдовзі відкриють цілий лабораторний комплекс. Зі слів Сидора, у новому комплексі медики зможуть прийняти 200 пацієнтів в годину.
Привітати усіх медичних працівників з нагоди професійного свята медиків прийшли митрополит Луцький і Волинський УПЦ КП Михаїл, заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк, заступник голови Волинської облради Валентин Вітер, заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук, начальник управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігор Ващенюк та голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Віталій Шахраюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
М.М. Показати IP 14 Червня 2012 10:42
Якби ще сидорівська установа полішуцького комплексу позбулась, а то лучанам там ніяково, м'яко кажучи,ясна річ, із бувшими колгоспниками зручніше локшину на вуха вішати... Але гріх в кожному пацієнті дурня вбачати!!
Лучанка Показати IP 14 Червня 2012 12:06
ПОЛІКЛІНІКУ ПОТРІБНО РЕМОНТУВАТИ!!! А НЕ 100ГРН. ЗА НАЛІЗИ БРАТИ ПІД ВИГЛЯДОМ "БЛАГОДІЙНИХ ВНЕСКІВ"-якщо н езаплатишщ 100грн. з людині-ніяких аналізів нема і це держ лікарня!!! Звичайно,що в приватній це буде 200грн., а ле там це чесно, а тут тільки так звана "прозорість",де вона? ДЕ? Дійсно,лікарня найкраща на Волині,мови нема,але далеко не все там так просто та чесно як тут намальовано...
Юлія Показати IP 14 Червня 2012 12:06
Бардак в наших лікарнях, зокрема і в обласній. Трішки поваги до хворих, менше нахабності, більше професіоналізму. Ніхто ж не говорить, яка смертність серед хворих, яким зробили операцію на серці (вчаться). Гарно говорити вони тільки вміють. P.S.: До М.М. Ви напевно з глибокого Полісся, якщо боїтесь себе віднести до полішуків. Ми всі полішуки, почитайте історію. Вибиваються в місто і враз перестають бути колгоспниками.
вася Показати IP 14 Червня 2012 13:01
прийшов зробити ренген. попав на 500гр.за анал1зи
OrestN Показати IP 14 Червня 2012 15:23
а мій знайомий за видалення жовчного за операцію заплатив 1200 + 350 за наркоз
чУЛА Показати IP 14 Червня 2012 16:01
Я ЧУЛА, ЩО РЕОРГАНІЗАЦІЯ СЕС передбачає передачу усього лабораторного комплекусу лікарням. Хто знає про це більше? Коли і на яких умовах. Бо всі мовчать...невже знову через взятки набиратимуть?
Лучанин Показати IP 14 Червня 2012 16:42
Нічого задарма не робиться там,роблять все для себе і косять грошики з бідних, аж синіх людей. А от полішуки,видно і не платять,вони всі на пільгах.Нет ми не всі полішуки,що прирівнюєте Луцький і Горохівський райони,яке там Полісся.А Полісся є Полісся, звідти усі наглі і всі в Луцьку при посадах обласних. Бідненькі лікарі, хабарники, всі живуть сито і дорого,корупція вищої категорії і всі дивляться і всім добре,хай так і буде.За що їм зарплату платити? Вони за день нагребуть, що ми дурні одержуємо за місяць.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus