USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вбивство 5-річного Кирила Тлявова: оголосили підозру 16-річному юнаку

18 Липня 2019 16:37
Повідомлено про підозру 16-річному неповнолітньому, який також стріляв в місцевості, де перебував 5-річний Кирило Тлявов.

Про це повідомили у прокуратурі Київської області, пише УНН.

Сьогодні, 18 липня, прокуратурою Київської області погоджено ще одне повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної зброї) 16-річному неповнолітньому, який також перебував на місці вчинення злочину з іншими підозрюваними та здійснював постріли. Прокуратура клопотатиме в суді про обрання йому запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ПОТРІБНО ПОВЕРНУТИ СМЕРТНУ КАРУ», – РІДНІ ЗАГИБЛОГО У ПЕРЕЯСЛАВІ-ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ХЛОПЧИКА

Як уже повідомлялось, під час досудового розслідування обставин смерті 5-річного хлопчика у м. Переяслав-Хмельницький встановлено, що на місці злочину під час хуліганської стрільби перебувало четверо осіб. З них – двоє працівників поліції, яким раніше повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, та двоє цивільних осіб, в тому числі неповнолітній.

«Усі вони перебували на території домоволодіння одного із підозрюваних, де стріляли з вогнепальної зброї по мішенях у місцевості, де перебував потерпілий 5-річний хлопчик. Внаслідок одного із пострілів когось із цих осіб дитина отримала смертельне поранення», – повідомили у прокуратурі.

У кримінальному провадженні трьом особам раніше уже повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 1 червня в Переяславі-Хмельницькому Київської області двоє поліцейських «пристрілювали» рушницю, коли випадково один постріл влучив на подвір’я, де в той момент грався пʼятирічний хлопчик Кирило Тлявов.

Державне бюро розслідувань(ДБР) затримало двох поліцейських. Тим часом у прокуратурі Київської області повідомили про те, що запобіжний захід поліцейським, які поранили дитину з вогнепальної зброї, обиратимуть у Голосіївському районному суді Києва.

Увечері 3 червня стало відомо, що 5-річний Кирило Тлявов, якого поранили в голову, помер у лікарні.

Того ж дня керівник Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитро Ценов подав у відставку.

4 червня стало відомо, що Голосіївський районний суд міста Києва арештував на 60 діб двох підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика – Володимира Петровця та Івана Приходька.

У Луцьку, як і в багатьох інших містах, організували мітинг біля приміщення Головного управління Національної поліції у Волинській області. Небайдужі лучани зібралися, аби висловити солідарність батькам загиблого хлопчика. Окрім того, громадськість вимагає відповідної реакції як правоохоронців, так і центральної влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
! Показати IP 18 Липня 2019 17:21
Вектор зрозумілий ! В'яжіть прокурорів і слідчих з адвокатами !
Сераховичі до ! Показати IP 18 Липня 2019 19:38
Ворон ворону... ! Зв,язки підкріплені грішми, на жаль,- вирішують усе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus