USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На вихідних «Старий Луцьк» прийме вдома лідера групи з файного міста. Анонс

31 Січня 2020 18:34
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» на власному майданчику прийме лідера групи 2 – баскетбольний клуб «Тернопіль-ТНЕУ».

Матчі відбудуться в ОДЮСШ 1 та 2 лютого об 19.00 та 18.00 відповідно.

Так, на минулих вихідних лучани здобули дві дуже важкі, але важливі перемоги над «ДіДіБао» з Кам’янця-Подільського.

У першому матчі команда Володимира Журжія після перших двох чвертей мала 22 очки переваги, але після великої перерви лучани дозволили гостям перевести гру в овер-тайм, в якому все ж сильнішим виявився «Старий Луцьк».

Наступного дня поєдинок був не менш важкий, але відбувався він дещо за іншим сценарієм. Протягом всього матчу гра була рівною, жодна з команд не відпускала одна одну у рахунку, а у фінальній чверті «Старий Луцьк» продемонстрував впевненішу гру та святкував другу перемогу.

Один із героїв двох зустрічей центровий Максим Дейна заявив, що зараз команді не можна допускати поразок, адже розпочалося друге коло і відбувається боротьба за позиції.
Проте наступний суперник у лучан не з легких – в гості до обласного центру Волині їде баскетбольний клуб «Тернопіль-ТНЕУ». Саме тернополян називали одним із фаворитів нинішнього сезону, і вони виправдовують це звання. Наразі команда з Тернополя займає перше місце в групі 2, зазнавши лише три поразки в двадцяти іграх. Цікаво, що одну з цих поразок Тернополю завдав «Старий Луцьк».

В останньому турі «Тернопіль» їздив в гості до «Говерли» з Івано-Франківська, в обох матчах святкувавши перемогу. Очевидно, що гравці тернопільської команди пам’ятають поразку на домашньому майданчику, тож вони налаштовуватимуться лише на перемогу в двох іграх.

Натомість «Старий Луцьк» після вісімнадцяти зіграних ігор посідає третю позицію в групі, тож лучани прагнутимуть продовжити свою переможну серію, хоча зробити це буде нелегко. Відзначимо, що лучани вчергове підсилились, зокрема новачок Юрій Крамар вже встиг відіграти два матчі проти «ДіДібао».

Обидві команди сподіваються, що в них в двох іграх все буде файно. Одна баскетболісти «Старого Луцька» запрошують вболівальників підтримати команду, аби все файно було саме у «Старого Луцька».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus