USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директор «Луцьктепла» не знає, коли у місті буде гаряча вода

17 Вересня 2015 18:52
Новий директор ДКП «Луцьктепло» Юрій Паращій розповів, що не дивлячись на відключення гарячої води у місті, заборгованість лучан за спожите тепло не зменшується, - інформує «Під Прицілом».

Окрім того директор ДКП передбачає погіршення надходжень оплати за газ у зв’язку з тяжким економічним станом держави, та подорожчанням енергоносіїв.

Коли ж саме у Луцьку включать гарячу воду директору ДКП «Луцьктепло» не відомо. Наразі він веде переговори з НАК «Нафтогаз України».

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, чому лучани досі лишаються без гарячої води.

Річ у тім, що у мерії пояснюють, що запуск котелень не відбувся через те, що ПАТ «Волиньгаз» не надав газ. Водночас, на ДКП «Луцьтепло» тільки знизують плечима: договір на газопостачання укладений між підприємством та НАК «Нафотогаз». ПАТ «Волиньгаз» до проблем на підприємстві та його відключення не має жодного стосунку.

Нагадаємо, лучани вже пережили не одну обіцянку міської влади про відновлення подачі гарячої води в їх домівки. Так, приміром, міський голова Микола Романюк обіцяв, що «Луцьктепло» відновить роботу наприкінці серпня. Та згодом з’ясувалося: НАК «Нафтогаз» не вмикає газ Луцьку категорично.

Чергова заява про відновлення газопостачання на ДКП «Луцьктепло» пролунала минулого тижня вже на обласному рівні. Голова ОДА Володимир Гунчик під час засідання антикризового енергетичного штабузаявив, що ПАТ «Волиньгаз» має подати «Луцьктеплу» блакитне паливо вже до кінця дня (протокольне доручення він озвучив 11 вересня).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
дідо Показати IP 17 Вересня 2015 18:55
"Спасибі" кремлівській агентці Тімашєнці за ціну газу ,згідно кабального пакту з Путлєром.
123 Показати IP 17 Вересня 2015 19:58
А он вообще ни *рена не знает!
Анонім Показати IP 17 Вересня 2015 20:43
за ідіотів нас тримають....
Юзік Показати IP 17 Вересня 2015 21:25
Палиця через протестні настроі лучан за відсутності гарячої води продавлює свого кандидата, Романюк неспроможний з ними боротися і якщо не дасть гарячу воду - однозначно програє вибори- ось і весь х....р до копійки....
геть єрємєєвців! Показати IP 17 Вересня 2015 22:25
Пацан, у с вого покійного шефа єрємєя запитай, коли виділить із вкрадених гроші на тепло для лучан. Тому до уваги єремеєвського ставленика і злодія у "Луцьктепло": Ми в Маневицькому 23-му виборчому окрузі ніяких шльонз з Континіума чи коханок Єрємєєва більше не пропустимо. Досить обманювати нас обіцянками-цяцянками. Досить голосувати за диктаторські закони, які призвели країну до чисельних жертв Майдану, сепаратизму і тисяч жертв війни! Ера Єрємєєва в Маневичах скінчилася!
Юрій до геть єрємєєвців! Показати IP 18 Вересня 2015 10:53
Ти ДИСТРУКТИВНИЙ ДЕГЕНЕРАТ, подумай над тим, що ти пишеш. По перше треба мати повагу до померлої людини, а по друге Єремеєв, для округу зробив більше ніж хто інший до нього! А ти що зробив "созєдатель нової ери"? Якщо взагалі щось можеш, крім дибільних коментарів...
Не БРЕШИ! до Юрій Показати IP 18 Вересня 2015 22:30
А ти, Юрко, справжнісінький *ебіл! Поїдь по селах 23-округу і послухай виборців, скільки Єрємєєв наобіцяв перед кожними виборами і як він "виконував" ці свої обіцянки. Вуха завянуть! а ти верзешнісенітницю: "Єрємєєв для округу зробив більше ніж хто інший..."
Юрій до Не БРЕШИ! Показати IP 22 Вересня 2015 10:51
Ти напевно не уважно читаєш. Звісно він багато не виконав. Не знаю як ти "сраний умнік", але спілкуюсь з людьми, що проживають в селах округу (маю багато знайомих) не зкажу, що нема невдоволених, але в свому коментарі я вказав "БІЛЬШЕ НІЖ ХТО ІНШИЙ"! Чи може ти приведеш у приклад когось? І я так зрозумів, що ти з тих у кого є програма розвитку і ти на 100% все виконаєш? Нема питань балатуйся...
Анонім Показати IP 17 Вересня 2015 22:39
Директор від бога..бугааа
Анонім Показати IP 17 Вересня 2015 23:12
Зато дякуючи нашому "мудрому" президенту тепла безкоштовна вода э в Донецьку і Криму
Дончанин до Анонім Показати IP 18 Вересня 2015 00:33
Между прочим, стоимость коммуналки у нас не изменилась за последние два года.
starec Показати IP 17 Вересня 2015 23:24
правильно, і я тепер не буду платити, відмикайте і все на цьому.. НІХОЧУ я централізовано, а як мені потрібно. Задовбав цей лохотрон.
123 Показати IP 18 Вересня 2015 00:02
скоро і тепла не буде!
Лучанин Показати IP 18 Вересня 2015 09:29
Що цей директор зробив для зменшення заборгованості ?!!! Незнаю, невмію, неможу, для чого ти там сидиш ? Потрібно вирішувати проблему, а не нити ... Відповідати за своїх працівників, яким заробітна плата не виплачується, і нести відповідальність перед мешканцями міста, які вже 5 місяців гарячої води не бачать.
шеф Показати IP 18 Вересня 2015 14:40
який критерій підбору керівників.жах.
лучанка Показати IP 20 Вересня 2015 10:15
Господи, де вони такі беруться?! ніхто нічого не знає....Як з одного мішка їх висипають - вміють тільки тирити....
справедливий Показати IP 20 Вересня 2015 13:49
а тут я бачу одні спеціалісти в галузі управління теплопостачальними підприємствами зібралися. Пи..еть не мішки ворочати. Конкретні пропозиції є як за півроку погасити борги, що накопичувалися з десяток років? Коментатори, а ви конкретно за послуги заплатили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus