USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Історія нової реальності: Фіолет презентував «Силу» і вирушає в тур Україною

28 Грудня 2022 07:46
Нещодавно український рок-гурт Фіолет презентував кліп на нову пісню «Сила».

Як наголошують музиканти, у пісні висвітлено історію нашої нової реальності: про темні, але водночас світлі дні, про новий побут, стійкість українців. Якщо ми опустимо руки, то легше навряд стане, акцентують рокери.

Гурт закликає донатити на потреби армії, тримати зв’язок із рідними та єднатися.

Читати ще: «Сила» кожного українця: Фіолет випустив новий альбом, частково створений у Луцьку

«Без світла, тепла, іноді без води – у будь-якому разі це значно ліпше, ніж існувати «під русскім міром», в обіймах «висококультурної пушкінської парадигми». В єдності, в сім'ї, в найближчих людях – наше світло, наша сила, наша віра в Перемогу. За патетикою дня теперішнього – невичерпна ненависть мільйонів українців, конвертована в допомогу і донати ЗСУ, але водночас і незнищенна любов до свого і своїх. За те і тримаємося», – йдеться в повідомленні.
Крім того, Фіолет анонсував благодійний тур Україною. У лютому гурт представить новий альбом, що також має назву «Сила». Під час туру музиканти збиратимуть гроші на потреби полку А308 Збройних сил України.
«На вас чекають як нові пісні, які вперше прозвучать наживо, так і програма кращого, від «Коханої» та «Бібліотеки» до «Тиші», котра стала мережевим символом незламності героїв Азовсталі», – зазначають організатори.

Квитки - pingpong.com.ua/fiolet-tour/

Музиканти також оголошують збір коштів. Ціль – 300 тисяч гривень.

Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/6yxGykdZSS

Номер картки банки

5375 4112 0376 1197

PayPal: [email protected]

Нагадаємо, за останні місяці «Фіолет» видав кілька нових робіт: на початку квітня вийшов трек «Заряджай», у червні побачила світ пісня «Говори», у липні з'явилася композиція «На Чорному морі», у серпні музиканти презентували трек «Ой чи живі», а в жовтні – кліп «Дівчисько».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus