USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Кабмін пояснив, кому «уріжуть» субсидії

22 Квітня 2017 17:43
Кабінет міністрів України не буде робити навмисних кроків для скорочення кількості громадян, які отримують субсидію на оплату житлово-комунальних послуг.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, повідомляє Вusinessua.

«Без істотного підвищення рівня життя людей, розміру зарплат і пенсій говорити про те, що кількість субсидіантів різко зменшиться, не варто», – сказав він.

За словами чиновника, в неопалювальний сезон кількість людей, які не отримують субсидії, завжди менша в зв’язку з тим, що влітку скорочуються обсяги споживання газу.

Розенко також нагадав, що для одержувачів субсидій їхнє переоформлення на наступний опалювальний період буде відбуватися автоматично.

«У нас є процедура переоформлення субсидії. І це переоформлення відбувається автоматично без додаткових звернень. Тому Мінсоцполітики та місцеві державні адміністрації повинні перерахувати субсидії для всіх 7,5 млн сімей», – наголосив віце-прем’єр.

На його думку, істотного зменшення кількості субсидіантів точно не варто побоюватися. Єдине, про що можна говорити, – це про деяке зменшення розміру субсидії для тих категорій громадян, чиї доходи збільшилися.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, якщо не будуть внесені зміни до держбюджету, то на Волині до кінця року може утворитися майже два мільйони боргу за «комуналку». І не з вини населення. Адже за три місяці область використала всі кошти, надані з держбюджету на виплату субсидій. Все це тому, що Волинь – одна з областей, якій найменше передбачили грошей в казні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 22 Квітня 2017 18:54
це вже підприємцям і безробітнім скільки віртуальних мінімальних зарплат будуть рахувати ?
Луцьктепло Показати IP 22 Квітня 2017 20:28
Два мільярди боргу за комуналку!!!
Лучанин до Луцьктепло Показати IP 22 Квітня 2017 23:00
Не 2 мільярди а 2 мільйони гривень боргу за комуналку!!!
Аня Показати IP 22 Квітня 2017 20:40
А ви, як даєте субсидії,то потрібно дивитися,кому ї давати.Не давати субсидії тим,що не працюють.Бо насправді всі працють, а 50 проц. працює за кордоном.А там одержують по 20 тисяч і більше, а тут їм ставлять мінімалку.Невже важко пробити по системі,хто виїжджав за кордон.А в селі має 70 кабанів, 5 коров і сотню живності і 20 га городу.трактори,комбайни.гроші дере з людей а йому бідному щей субсидії платять. Одного молока на місяць на 5 тисяч продають, а за все інше говорти нема що.Це правильно.Не розумно.
До Ані до Аня Показати IP 23 Квітня 2017 12:16
Що Вам заважає мати кабанів, корів та іншу живність. Візьміть гектари землі в оренду та обробляйте її, вигодовуйте худобу, а потім порахуйте скільки було вкладено грошей, сил та часу, щоб щось заробити. Цих людей навпаки треба підтримувати. Жити по принципу, хто тягне того й поганяти ні до чого хорошого рано чи пізно не приведе.
Лодырь до Аня Показати IP 23 Квітня 2017 12:34
пруфы плиз в студию про 50% заробитчан.
санчо Показати IP 22 Квітня 2017 21:29
субсидії не спонукають до єнергозбереження
свідомий Показати IP 23 Квітня 2017 14:34
Найбільш справедлива система оплати за газ була за Азарова. Я замінив котел утеплив будинок і спокійно вкладався в перший найдешевший тариф. Хто хотів жити в будинку на 500 квадратів споживав більше кубів і відповідно мусив платити більше і по дорожчому тарифу. Тепер той що живе а будинку на 500 квадратів побудованому невідомо за які доходи і їздить елітним авто ще й субсидію отримує. Чесні працюючі люди туляться в невеликих квартирках і їм субсидія не виходить і змушені плати бо заберуть житло. Це влада бандитів яку привели бандити і добре жити при ній і хвалити її можуть бандити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus