USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьких депутатів відкликають мешканці Білої Церкви

15 Серпня 2017 18:41
Перевіривши списки з підписами за відкликання депутатів Луцької міської ради, члени виборчої комісії виявили багато порушень. Зокрема, замість луцьких виборців «Континіум» збирав «автографи» по всій Волині та інших областях.

Низку порушень виявили члени засідання Луцької виборчої комісії 15-го серпня.

Зокрема, вивчивши списки, член комісії Тамара Гейло повідомила про порушення.

«Щодо учасників зборів підписів, то в усіх відсутнє громадянство. Окрім цього, ми виявили 85 помилок за місцем проживанням. Так, один із підписаних із Білої Церкви, є із села Великий Омеляник, із селища Любешів, частина підписантів взагалі не вказала населений пункт проживання», - озвучила Тамара Гейло.

Усі ці порушення внесли в протокол засідання.

Нагадаємо, що за фінансування олігархічної групи «Континіум» члени обласного осередку БПП «Солідарність» ініціювали відкликання депутатів Луцькради Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Депутати, однак, стверджують, що для їхнього відкликання немає жодних законних підстав, а процес відкликання – спосіб БПП «Солідарність» і «Континіуму» захопити владу в місті. Ініціатори відкликати депутатів міської ради називають занижену цифру необхідних підписів.

Також виборча комісія розглядає питання з порушенням закону та ховається від ЗМІ. Окрім того, адвокат Святослав Туз звернувся до Луцького відділу поліції, аби дізнатися, згідно яких положень їхні працівники здійснюють перевірку достовірності підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 15 Серпня 2017 20:43
Чому Івахів з Запотоцьким так мало підписів по всій волинській області і не тільки зібрав -грошей зажав чи просто послали таких патріотів. Цікаво скільки з Ковеля підписів підтасував.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus