USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.85 10.00

«Ми самі в себе не вірили», – баскетболіст «Старого Луцька» про поразку від «Київ-Баскету»

6 Лютого 2024 21:05
На післяматчевій пресконференції представники баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет» поділилися враженнями від гри з «Київ-Баскетом» та розповіли, чому проти киян не грав один з лідерів.

Захисник «Старого Луцька» Антон Мусієнко висловив думку, що в кінці гри команда просто не вірила в себе, тому й зазнала прикрої поразки.

«По-перше, ми не влучили багато разів, зокрема штрафні та відкриті дальні. По-друге, наприкінці четвертої чверті ми самі в себе не вірили. Це моя думка. Звісно, не вистачило нам Олександра Кольченка. Але у нас була ротація, хлопці гарно вийшли та проявили себе», – сказав баскетболіст.
Головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський своєю чергою акцентував, що на майданчику в його команди не знайшлося гравця, який би заспокоїв гру.

«Складна гра. Довели до кінцівки. Наша проблема в тому, що у нас немає гравця, який може всіх заспокоїти, взяти на себе гру і прийняти обдумані рішення, щоб ми мали хорошу атаку. Сьогодні в кінці такого гравця на майданчику не виявилося. Не забили штрафні – дуже жорсткі кільця в Южному. Десять штрафних не забити при такій грі – це забагато. Також програли 12 підбирань – це забагато, як для гри з «Київ-Баскетом». Я думаю, що це основні причини, чому ми сьогодні програли», – зауважив Дмитро Чайковський.
Також тренер лучан розповів, чому участь у грі не брав один з лідерів його команди Олександр Кольченко.

«Олександр допомагає нам, навіть перебуваючи на лавці. Сьогодні було рішення тренерського колективу спробувати зіграти у командний захист. Вирішили спробувати це зробити своїми молодими гравцями, спробувати певні опції. Сукупність факторів спонукала нас до ухвалення рішення, що Олександр сьогодні грати не буде. Готуємося до «Черкаських Мавп». Думаю, буде зовсім інша картина гри», – резюмував Дмитро Чайковський.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото – ФБУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus